歡迎考車failed嘅智障入黎吹水(64)恭喜av雀巴一take pass

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
可唔可以講下你搵邊間
真咩...永遠差唔多搭半就已經打唔入...
肥咗路試...
上運輸署網頁自己選快期, 同google見到果d比錢代辦「特快期」其實係咪一樣? 只係agent用bot/人手長期mon住運輸署網頁新空缺檔期?
其實應該間間差唔多 廢事po上黎話賣廣告
*安心上路*

臨考前,入房交文件出示身分證
出返黎有個阿姐示意我scan安心出行
我望一望有無紙仔,枱唔見有,問阿姐有無紙仔
佢唔理我問題,再問我用咩(其實佢好似無比選擇我)
咁我拎電話出黎scan, scan完佢就先量我體溫再返check我個電話再掃兩野,比佢發現我用假狗.....

咁我再問佢你有無紙仔,佢話之前問左你用邊樣,你答左安心出行就無得返轉頭,佢只比一次機會唔會再答我,我再問咁點解唔可以現在填紙仔, 佢就話比一次機會你download app, 唔會再答我,話有權唔比我考,唔會再答我問題唔再應機!
嘩,好撚大既官威,好似大過考牌官同坐房officer...
最後我都死死氣即時download app同scan
考完

其實都知自己90%會fail, 同時間考有個後生仔等成績

等到我同個後生仔都接過成績單,
個阿姐自言自語好緊張咁樣話: aiya, 呢個乖仔黎(個後生仔),希望佢得啦(大概咁上下意思, 而後生仔似乎一開波就用左正牌安心出行scan, 未考前比個阿姐玩鳩一輪之後就聽到佢讚後生仔係乖仔)

最後見我聽到佢講:呢個...
(我頭部即時輕微有反應但無望阿姐,因為估到佢想講我,佢突然唔再出聲,個氣氛/氣場好似想講你壞話,詛咒你fail咁)

P.s.
其實我都無對個阿姐點/衰聲氣,只係好撚緊張考試,不過咁樣遇著藍絲真係... 恨不得我衰咁
或者我過度解讀怪錯人啦⋯⋯
唔好搵姓朱果個抽就得啦
前日考完 我用咗假狗安心scan
個阿姐都幾明顯係藍絲,唔比選擇我填紙,再返check我用假狗再迫我download app....
等等吓知伏 所以中途轉咗人抽
屌佢老母啦
明明不是靠他個bot抽到就走去收我錢
我自己電話中過一次
其實搭半前打通冇用
我試過7:29打通 拖到7:31先㩒
都係話系統正在更新
所以7:30先開始打就得
但最好用多幾部電話打多個機會打通

我中果次係7:30三部電話打
其中一部打通 極速入資料
揀隨機派期唔慢慢聽 就得咗
我信撚咗佢 等咗個幾月
問佢勁閪聲同我講依家短期內都無期
屌佢 唔問唔撚講
近排系統好似又轉咗拖到30分先㩒都話未更新
想知邊間咁快抽到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞