歡迎考車failed嘅智障入黎吹水(64)恭喜av雀巴一take pass

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
可能會tick未能使用手制
我唸你都係停低等3秒就好拉手制空波
咁樣會安全啲
我師傅係教你覺得停車超過30秒以上先手制空波
30秒真咩
燈口停車手制空波 再開車入1波吊極力子鬆手制
基本上你夠熟係可以唔洗拉手制都可以停定架車
但考車個陣又緊張都係做番停車拉手制實冇死
但如果初學都唔教拉手制 到時慣咗手勢都幾麻煩
笑死 基本嘢都唔教下
45min
考永孝街 師傅話算係最易既街場
我自己踩極力子踩到攰就會手制空波
利申肥咗
真係屌佢老母爛臭閪
咁又幾千 好撚黑心
我一開頭踩極力子踩到抽筋
巴打肥左邊樣野有時考車都要睇天時地利人和 個人緊張/攰都好影響表現
希望你今次可以大步擸過一齊加油
兜完兩個大圈返學院嗰時對面線㗎仆街泥頭車突然間騎線駛到勁近,我就喺自己條行車線減速再略略挨返左邊諗住佢冇咁容易揩到我,考官即時出聲話我冇望鏡打左燈,仲要幾惡

最後就肥轉換行車線前未有查看交通情況覺得自己咁肥法好戇鳩,重考仲要排到出年三月到時再加油
咁日考天光道衰比架波子 想問下有冇師兄知快期排到幾時
終於抽到快期
7月中 永考街
有咩注意?
我都係但6月尾同問
下星期先補堂 第一次揸呢條路好似話新場
有無人用過「個人電子證書」喺網上交錢?
Celine Chan
見好多人facebook講
係少少貴 但真係幾快
我上YouTube見到有啲師傅停車剩係拉手制
請問咁樣做會唔會俾考官tick 雖然考試會做足 但都想知 唔該晒
多過5秒都拉啦
呢個?
睇時間同運氣
因為佢9點開始個啲時間多貨櫃 反而我3點考少啲
睇下撞唔撞正修路 如果行短線(禁區)有個位一定修路 其他暫時都算順
都係楂多兩三次同埋睇多少少片就應該pass
永孝啲路唔算難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞