老鼠樂園CM討論區3

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
求教咁多位,做F&B有咩要注意?
續到spt我切柒 跟巡遊裸跑呀!!!!!!!!

同事...聽聞你好似續左約WOR, 係唔係要裸跑?

屌你 咪撚燈啦
9月2完啦仆街
我都應該無得續

屌你 咪撚燈啦
9月2完啦仆街

我唔信, 你上星期已經拎左新約

快d裸跑啦同事

屌你 咪撚燈啦
9月2完啦仆街

我唔信, 你上星期已經拎左新約

快d裸跑啦同事

找唔到數了 屌
岩岩apply左 正常幾時會打黎
星期五in完之後無電話打黎 係咪無望
Seasonal
星期五in完之後無電話打黎 係咪無望
Seasonal

係 我每次apply 都係即請
自問答得幾正常 同我一齊gp in嗰幾個都無即請
最後一日返工要交返d咩?
屌 好撚後悔入左去做merchan
D人閪撚到仆街
D人閪撚到仆街

星期五請左做merchan 想問更係咩時間

大約8個鐘一更
你會後悔

屌你 咪撚燈啦
9月2完啦仆街

最後一日返工要交返d咩?

今日fun day好垃圾

屌你 咪撚燈啦
9月2完啦仆街

想找數都冇得找
見到請Halloween a&gs ,想問下語文唔係咁好仲有冇機會?會唔會得好少更返?
D人閪撚到仆街

你做咩land? 個個land啲人都係咁架?
幫人問
酒店f&b spt係咪要勁早返到去?
幫人問
酒店f&b spt係咪要勁早返到去?

要睇你係咩post咩更架喎 就咁講spt點知
聽講9月1日開始演員係樂園買野半價 想知係咪真既?
又叫我返去in ags 屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞