老鼠樂園CM討論區3

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
http://viu.tv/encore/talker-helmet-intercom睇2集

睇完先知原來A land咁恐怖

A land 一到夜晚就好暗 都唔知d人成日就黎煙花時走入a land 做咩鳩
http://viu.tv/encore/talker-helmet-intercom睇2集

睇完先知原來A land咁恐怖

A land 一到夜晚就好暗 都唔知d人成日就黎煙花時走入a land 做咩鳩

氣氛好,可惜無乜野玩
頭先main gate有條大陸婆指住cm嚟鬧,果位cm唔洗上心
今日兔仔開售第一日,有冇人搶貨?
放工係duffy鋪頭買stellalou既時候竟然見返返書房個女仔買野
好後悔冇去識你
今日兔仔開售第一日,有冇人搶貨?

有人買唔覺人搶住買
放工係duffy鋪頭買stellalou既時候竟然見返返書房個女仔買野
好後悔冇去識你

想識邊個
好後悔冇去識你

想識邊個

我連個名都睇唔到
好後悔冇去識你

想識邊個

我連個名都睇唔到

好似有個Gloria, 有個Maggie
好後悔冇去識你

想識邊個

我連個名都睇唔到

佢地今日有返工?
好後悔冇去識你

想識邊個

我連個名都睇唔到

佢地今日有返工?

Gloria好似唔覺,我去得多書房都開始認得佢地
好後悔冇去識你

想識邊個

我連個名都睇唔到

佢地今日有返工?

我記得佢係cool牙架
好後悔冇去識你

想識邊個

我連個名都睇唔到

佢地今日有返工?

我記得佢係cool牙架

係咪高高瘦瘦馬尾

想識邊個

我連個名都睇唔到

佢地今日有返工?

我記得佢係cool牙架

係咪高高瘦瘦馬尾

唔算高
有無人知辭職剩返未攞既大假係咪計返錢比我?
點計法?
今日du有個女仔好靚好想識佢
今日du有個女仔好靚好想識佢

巴打加油 落到location就冇機會嫁喇
Duffy啲女雞嚟

咩意思
好後悔冇去識你

想識邊個

我連個名都睇唔到

佢地今日有返工?

我記得佢係cool牙架

想識邊個

我連個名都睇唔到

佢地今日有返工?

我記得佢係cool牙架

[/quote]

想識邊個

我連個名都睇唔到

佢地今日有返工?

我記得佢係cool牙架

想問返7點既師兄/姐 搭乜車返?

佢地今日有返工?

我記得佢係cool牙架

佢地今日有返工?

我記得佢係cool牙架

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞