老鼠樂園CM討論區3

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
而家入去做Full time 是否不智?

想做下遊戲設施操作員果類

打工心態 係
Disney fans 係

打工心態 係

我成日覺得入園做野係好辛苦,特別戶外工作果啲去灰熊睇下就明

打工心態 係

TSL情何以堪

打工心態 係

TSL情何以堪

鬥慘
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170709/bkn-20170709184055147-0709_00822_001.html咁大獲

其實好小事

對玩家嚟講咪大獲,排咗咁耐無得玩
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170709/bkn-20170709184055147-0709_00822_001.html咁大獲

其實好小事

對玩家嚟講咪大獲,排咗咁耐無得玩

成日都有 基本上有任何downtime都要清queue
見到kay
想問下如果番朝早六點,有咩車可以到迪士尼

不如你問下組長有無得claim
我條team以前有啲shooting更要六點幾七點
有得搭的士claim返

不如你問下組長有無得claim
我條team以前有啲shooting更要六點幾七點
有得搭的士claim返

其實我係申請spt, 佢好似話荃灣同旺角有車搭番黎,但唔知係邊同幾點開
想問下大家du係上兩日定1日半?
終於離開

2日

2日

都係9-6?

2日

都係9-6?

果陣時係。而家唔知
下個星期去in

2日

都係9-6?

果陣時係。而家唔知

好 謝謝

2日

都係9-6?

果陣時係。而家唔知

好 謝謝

依家都係
大暑係咪派雪條同雪糕
我發現我有收過最後個襟章

對老夫婦應該係退左役既CM? 佢地間唔時都會係樂園出現派呢個襟章俾CM

通常係年尾

澳洲人黎架
DU著timberland得唔得

起碼都紳士鞋啦

我著dr ma boot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞