老鼠樂園CM討論區3

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有冇ching星期日in halloween

0930咁早有無人去

1100 la
北韓人今晚收11

睇住伊朗人一早撤離

差唔多5點先撤喎

見你地一早已經圍晒繩

3點幾趕緊人走

Actor/actress同performer有咩分別?
前者係鬼屋要講野嚇人嗰啲?後者係扮公仔?

價錢既分別

兩樣都係鬼屋

求details

想知actor interview難唔難

唔識跳舞係咪無機

兩樣都係鬼屋

求details

唔識跳舞係咪無機

都未必嘅
今朝team d火警?
今朝team d火警?

今日off
願聞其詳
7月3同4號 DU
有冇人一樣

Same here
想問上網申請完份工 通常幾多日會通知你去面試?

幾日至到幾個月都有可能

幾日至到幾個月都有可能

幾日至到幾個月都有可能

試過最快一個鐘
Extra shift係咪用app報
Extra shift係咪用app報

上cast portal
依家好似有link 用自己電話都上到去報

幾日至到幾個月都有可能

Interview完覺得你啱咪快快手⼂⼀⼀⼀⼁乛⼀⼀⼀

幾日至到幾個月都有可能

Interview完覺得你啱咪快快手請
唔啱嘅之後請唔夠咪再搵你
Got it?

求details

唔識跳舞係咪無機

都未必嘅

之前有朋友in 萬聖節
佢好似係叫你演繹一段野
不過身高都關事
前年好似全部收高佬
話performance即使差 但係高就收左

求details

唔識跳舞係咪無機

都未必嘅

之前有朋友in 萬聖節
佢好似係叫你演繹一段野
不過身高都關事
前年好似全部收高佬

識人好矮都收左

唔識跳舞係咪無機

都未必嘅

之前有朋友in 萬聖節
佢好似係叫你演繹一段野
不過身高都關事
前年好似全部收高佬

識人好矮都收左

我好矮 希望收
其實點樣為之追更?同埋點解Kronos人地放更比我 點解成日對方搵唔到我名
其實點樣為之追更?同埋點解Kronos人地放更比我 點解成日對方搵唔到我名

姐係好似你今日返夜
聽日要返早,無咁多時間俾你訓
另外就係,kronos 廢是常識吧

當兩條更之間(第一條完結同第二條開始嘅時間)少於12個鐘 第二日就為之追更
人地放更俾你你只係需要accept個request就得
有冇ching星期日in halloween

11點 好驚
In Halloween performer唔識跳舞係咪冇乜機
見上年都好多人去in 其實請幾多個左右

當兩條更之間(第一條完結同第二條開始嘅時間)少於12個鐘 第二日就為之追更
人地放更俾你你只係需要accept個request就得

即佢放個更 係中更黎 但第日我放假既 但個日既更係搵唔到我名 成日搵唔到我個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞