老鼠樂園CM討論區3

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
8月8食金莎
做Store既話Du完幾耐之後會要你返工?
做Store既話Du完幾耐之後會要你返工?

冇定 等你部門同你夾ojt時間
想問下 萬聖節兼職保安 幾錢人工倒
同埋會番幾點
同埋仲有冇請平日兼職保安
公司wifi點連架
Kronos account名同密碼?
公司wifi點連架
Kronos account名同密碼?

公司wifi只要後台範圍就連到
12月果陣翻過empo既pt,但之後2月果陣冇續約走左
到4月果陣再apply過呢個post,有send email比我約interview,但我miss左
前幾日我再apply pt,但到今日都未有email比我約interview
請問會唔會black list左我
Apply左part time 萬聖節 遊樂設施及賓客服務款待專員 佢個名好長 有冇伏?? 15號interview
Apply左part time 萬聖節 遊樂設施及賓客服務款待專員 佢個名好長 有冇伏?? 15號interview

絲打幾時apply
想問下各位巴絲打意見
想轉部門,應該直接去見好定內部再申請?
如果直接去申請見工好唔好填自己做緊?
想問下各位巴絲打意見

利申:底花花地
想問下巴斯光年特刊派晒未
想問下各位巴絲打意見

你估你唔填佢就唔知咩?
想問下各位巴絲打意見

你估你唔填佢就唔知咩?

咁又係
請問store好做定ags好做
Halloween part time 兩邊都有得in
請問store好做定ags好做
Halloween part time 兩邊都有得in

ags
Halloween A&GS AMS 會做d乜

係鬼屋出面排queue之類既工作
完左halloween會續你去aland同main street d attraction度
Merchan interview 會問啲咩?有無人呢個月去左in?
放假想入去迪士尼行下,係咪行職員通道就得?
同埋個日可唔可以係職員飯堂食飯?
放假想入去迪士尼行下,係咪行職員通道就得?
同埋個日可唔可以係職員飯堂食飯?

自出自入無人理

完左halloween會續你去aland同main street d attraction度

會唔會做做下有機會調番去非halloween嘅attraction

會唔會做做下有機會調番去非halloween嘅attraction

咪話會去aland同mainastreet

咪話會去aland同mainastreet

完左約 而你又表現正常就會續你
正路唔會返返下鬼屋哂時間train你去其他地方
成日啲優惠都叫人上演藝人員網站
但我唔識上
有冇人可以教教我
同埋book左酒店 $488 期待

樓上巴打/絲打 我幾個月前in過merchandise 四人一組有少少似傾計咁輪流問
中文自我介紹 普通話讀篇文
問左題要用英文但唔記得左
跟住有啲情境題 用返廣東話嘅
如果有個大陸guest打尖 你會點做
最後兩個簽約兩個返去等消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞