南早:中國首次曝光轟-20設計圖 宣稱可有效打擊第二島鏈

229 回覆
8 Like 61 Dislike
好抄唔抄
抄美國放棄咗嘅設計
人哋放棄得梗係有理由㗎喇
大家都冇證據肯定佢一定得或者一定唔得,上面個假設都仲係基於F-118喺B-2上面仲有8.5噸推力,同轟20搞到90噸空重;如果佢減一個碼做到70噸,犧牲油箱同彈倉,就算得返4噸推力仲勉強飛得起喎。又係返翻第一句,航程載彈任得佢吹,中共而家邊款武器唔係咁
殲20吹到隱身勁過F-22,機動拍得住Su-35,作戰半徑2000km,PL-15射程300km,吹到天下無敵
空警500就AESA雷達無延時無死角監控(電唔知喺邊嚟),探測距離大過E-2
FC-31原型機(STOVL版)都未有就勁過F-35
東風快遞就2000公里獵殺航母
咪又係買外國零件砌lego

斷供就收你皮啦
其實就好多野無得吹 一睇航展就露底
而且個個知中國係買咩返黎抄 抄到原型機已經當贏
好多野簡單計計個物理公式就知9up 小粉紅都唔係信足啦

同埋FC31邊有STOVL
FC31連小粉紅都一致放棄就知幾撚弱
WS13得8.1噸~8.6噸推力 WS19連PPT都未有
就算做到F35咁都差幾皮
所以好少喺航展到飛
你話用1:10模型拍片,問題係坐唔到人,當佢做到1:1原型機坐到人上去起飛降落,呢段片真係可以舉國歡騰
佢地會諗1:1原型機都出到,量產還會遠嗎?各大軍武論壇就配合一齊打飛機;如果你喺大陸生活過先會明,每日接觸嘅只係騰訊新浪網易搜狐,而大部分人其實都唔係軍迷,咁絕大部分人都會覺得祖國更強大咗

FC31要做STOVL版配合075/076做中華閃電航母,大家見到075又入列一隻又覺得多咗隻航母用,非軍迷又邊會去諗殲20其實上唔到艦
見得人果d J10 J15咪會飛
J20你睇個轉彎半徑就知同高機動無緣

人地閱兵拉舊模型出黎都大把得吹
整個機頭 再拎模型拍條片就夠做
同埋其實得小粉紅同軍迷會睇依d內容

空重20幾噸 WS13點會夠推力
再者F35個升力風扇現時得Rolls-Royce整得出 仲要磨成7~8年開發
Yak-141當時都係得11噸空重 又反物理咩
專業繪圖軟體 = ms office
然後c&p?
先解決引擎問題先
點睇轟20要上天點都易過FC-31玩STOVL
我估10年左右有彈射版量產,STOVL版可能10-15年有原型機
直接整架似六代機嘅好過啦 美軍六代機都試飛左啦 整返架唔過份
未出嚟唔知點抄,NGAD可能唔止一架
諗起.....

央視最愛高達曾指殲31源自核心戰機

拎架J20 縮短機身 再斬左個垂尾指住話係咪得
到時指住個天話飛緊
不過隱咗形睇唔到
好明顯係一個自肥計劃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞