南早:中國首次曝光轟-20設計圖 宣稱可有效打擊第二島鏈

229 回覆
8 Like 61 Dislike
屌 call of duty mw2已經玩緊個架
兼順便話埋畀人知應該點擊破
就算而家支那整嘅戰機有幾好都無人知,但美國嘅戰機就有晒 record,成個指揮系統又有經驗,又多 joint exercise,齋計呢啲都贏
大家估吓恆馳出到車先, xxx芯出到7納米晶片先定共軍出到轟-20先
轟20先
恒馳行出街會撞死人
7nm過多20年差唔多
轟20淨係影相用
飛到南海已經係送頭啦
笑死
設計同生產到係兩件事
nasa係藍 係5毛 PR
我咪同你講運力可以睇到各國火箭水平 都唔同你計火箭回收之類
中國最強火箭長征5B得25噸LEO 引擎抄緊俄佬80年代嘅RD120
NASA嘅SLS 130噸LEO
民企嘅Blue Origin嘅New Glenn 45噸LEO
SpaceX嘅Starship 100噸LEO有得軌道上加燃料 100噸直運火星
現役Falcon Heavy都成63.8噸LEO

B2又唔係好似咁F117算力不足先做到方形
你材料唔過關部機就重過人 結構都要加強
加埋中國引擎本身推力都偏低
個背部進氣口同引擎尾部優化又唔見左一大截推力
真係咁易做就一比一照抄啦 洗咩搞多個垂尾同個尾要開放姐
已封鎖會員 姜B好藍完全封鎖
我都畫咗張隱形戰機設計圖

>>>>
你講嘅嘢我全部都知,then?
你想表達啲乜?
佢而家咪抄得就抄,抄唔足咪加個垂尾落去
同我一開始個statement
「以大陸嘅科技水平,要造呢個形嘅飛機同飛得起一啲都唔難
重要嘅載彈量/航程/隱身性/航電,我地一啲數據都唔會有,所以毫無討論價值」
有咩衝突?
笑撚咗 震撚住關電
如果中共係打台灣 根本就唔洗日日飛過去
要做測試都大把地方空間做測試
唯一目的就係想學2000年左右咁靠嚇話武力攻台黎得到國際利益
當真係打果時 中國只有死得很難看一個局面
比支濕電槍噴到慢動作咁好有遊戲效果
咁參數你知哂應該知個差距係邊 中國航天上限係邊你都應該會見到
近幾年搞緊去到殖民太空級個水平
依家射野上火星依家野上世紀70年代嘅野都好吹捧

我咪講左個技術難點你聽 機身淨重同推力問題
WS10過埋個背部進氣有冇4噸推力
同埋咁特殊嘅進氣條件下WS10係咪穩定
B2淨重就71噸 中國工藝80~90噸搞唔搞到先
睇圖你見佢妥協左咁多都未出到黎就知有幾難
分別就係只有圖冇實物
整個殼容乜易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞