南早:中國首次曝光轟-20設計圖 宣稱可有效打擊第二島鏈

229 回覆
8 Like 61 Dislike
借鑑不能說抄
不過當年b2同另一部機真係型到瀨屎
蘇聯落咗去5秒就收皮,之後大部分都係失敗告終
日本90年代嘗試連軌道都入唔到
唔係話真係咁易
pak-da
其實唔難
F117?
傳統結構咪唔難,因為有哂數據(B52、轟6個類)
引擎掛係隻翼,2隻大主翼+鴨翼+尾翼

B1、圖160個類超音速可變翼,支那想炒都炒唔到俄羅斯冇賣比佢

仲夠膽話整上置引擎全翼機3年內整到個殼都當你贏
登陸火星
支那由頭到尾都只係官媒話成功左
外國報導都只係"引述支那官媒"話佢成功左
到而家都仲係圖又無, 片又無, 把聲係點都唔知
只係知官媒條"登陸概念動話"都係炒人美國
你真係信支那登陸火星
你唔好理,總之人地有相
佢要轟20飛得起影相唔會有難度
全中
落去收唔收皮睇天氣
好運咪好似機遇號咁90日設計但玩足15年
唔好運咪蘇聯同歐盟咁 落到去就收皮
日本其實就技術唔差下 Hayabusa2去完小行星射返個樣本返地球

再講就歐美日係一齊玩
依兩年Lunar Orbital Platform整完載人登月求其都搞到
月面基地整堆我估中國都未載人登到月
你地咪又成日拎人地國家台灣打飛機不過呢張圖真係發生過,打飛機又ok呀
笑到仆街
所以你都唔知大陸係好運定技術拍得住80年代嘅美國
B-2都係80年代設計嚟,而家嘅電腦運算能力係80年代嘅幾多萬倍?佢要做到隻外形似B-2,航程似轟6,載彈似殲15嘅,真係唔多難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞