[多圖]港女:JK是在支那先興起的

568 回覆
47 Like 873 Dislike
租黎影相昨喎大哥,同出街有好大分別
唔入黎都知係00後講既
日本妹都未必真JK先會着
好多出嚟做嘢/大學生
出去玩想同朋友襯埋一套都會咁着

點都唔會係受支那影響
某程度上佢啱
極端撚嚟 明就得啦 講句支那人地會少條毛咩
cc台專出低能,勿怪
個字點解都唔明就出黎仙人指路
小小野就咪煩啦
條片睇到燥底 乜撚嘢叫「著jk」
Jk係女子高中生 點撚樣「著女子高中生」
佢哋好地地講「著制服/jk服」唔撚得㗎咩?
毒撚唔知呢幾年都興攝影館?日本影貼紙相都有得租衫啦,本身佢哋就興着靚靚去影相,有咩問題?韓風興緊,攝影館咪有韓國校服囉,人哋仲襯番個學生妝,成個feel襯喎,而家d支那妹係化大濃妝着JK服喎,九唔撚搭八咁
就算人哋真係出去,都係租嚟影相,有無好似支那人咁行商場 去食飯咁當便服着啊?
Do you understand the word “rental”?

中文你識睇啦掛攝影知唔知點解呀
cc台d戇鳩唔會明
佢地日日心繫國家大事
乜都諗到同支拿有關
最愛國就係cc台d人
大佬租黎影相都俾你講到出街著
ching點知佢係黃大仙人
而家好多都內高中都仲係唔比
真 真日本妹緊本唔需要扮 係支那人著開柒校服先至要偷人哋校服嚟著jk對呢啲人嚟講係扮日本妹嘅fashion trend
真係中國興先過香港
佢而家唔係講起源地喎
大把mk妹香港放學時間都見到校服學生妹食嘢/商場留連啦 唔通香港無校規
唔啱聽就係五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞