【Thank you David Luiz】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXXXIII

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
上年廢龍都多神救
勁龍打少四十場少兩張clean sheet
記憶太久遠
但我艾蒙對我黎講簡直係垃圾級
果時諗爺爺明明差個龍 偏偏死唔買個個
最大印象就係歐聯決賽輸近柱
同埋歐聯4強對曼比牙朗 4x碼罰球射撚爆
神救真係冇印象
睇返歐聯作客奧脫福個場
全場神救
幫達狗贏左個盃呃左張約
然後達狗當佢condom
最記得第二回合主場Gibbs 跣腳kill左game
個年仲讀緊書兩點幾起身睇
Leno三季間都無缺乏過神救,但你對佢火遮眼根本只會記得最差既畫面
其實唔覺得Leno好廢既人,完全唔等於覺得佢好勁,亦唔等於唔想賣佢
但拎到艾蒙呢個level黎比對佢有幾差,真係over到好難無人出聲
達本身都259黎
對拖肥入波慶祝
一完約social media del所有阿狗相
睇下數據囉
口講天花龍鳳都得喇
艾蒙N季間都無缺乏過神救,但你對佢火遮眼根本只會記得最差既畫面
其實唔覺得艾蒙好廢既人,完全唔等於覺得佢好勁,亦唔等於唔想賣佢
但拎到蘭奴派膠呢個level黎比對佢有幾差,真係over到好難無人出聲
艾蒙同蘭奴兩舊都屎 比嚟有乜意思
阿狗d龍不嬲都神經刀㗎啦
比來睇吓啲人雙重標準
做咩數據佬,自己用眼用腦睇波啦
舒發己見咋,唔係網上辨論比賽
一係自己開個投票比大家表達下意向囉,邊個多人支持d當睇下就算
就算我係小數眾完全唔care,當睇完大家點睇就算
https://youtu.be/gMyHgI6RLfU
果陣最撚慘係第二日番學比曼迷fd子潤足一日
睇番精華全場9斬 同達蛇差唔多
艾蒙尼亞
Leno

公投
我黎傾下波嫁姐,本身應該未講到算挑釁既水平
但陣怨婦味
個時仲係用緊msn傾波
連nh3 都可以吹捧返出黎
用ryan算啦
艾蒙我屌佢老母輸左個歐聯牙
一線中少犯錯
仲要拎艾蒙比
講數據又話用眼睇
賣左Partey買返Martinez算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞