【Thank you David Luiz】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXXXIII

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
我地係0組織0走位
臭閪達唔識教就快撚d躝
TAA落選英撚23名單
痴撚線
係26
除咗Jill Roord確定咗會走之後,Leonie Maier同Malin Gut都應該會離隊(不過Gut上星期訓練期間整斷ACL,唔知會唔會影響轉會)
🚨🌗| There are 10 players Real Madrid are open to selling this summer. The 10 are Eden Hazard, Gareth Bale, Isco, Marco Asensio, Raphaël Varane, Luka Jović, Mariano, Dani Ceballos, Marcelo and Borja Mayoral. @diarioas #rmalive
防中一個正常落左閘或偏左後
T3推前,左翼內切
Esr 周圍跑幫波
右閘少上,右翼一打一多
中場得o11/後上派對
學ching話齋啲位太死,即係球員流動性偏低

所以esr 作用好重要,佢啲彈彈波可以加強球隊流動
有包皮下欄洗乜組織
神童呢?
自己google
佢防守唔掂
踢洶汰賽始終防守行先
28,不過依兩季都好廢
擺明係趁啲人印象仲幾好
快啲搵水魚接手
英撚戰術要taa射罰波好重要喎
本身咁多件塞後面
一個防守廢啲都ok啦
里昂今年去到8強已經俾PSG淘汰,真係跌咗watt,加上有幾個中場離隊,所以要搵人補充返
球會字幾好J
可信性有幾高
據聞琴日直播畫面以外,所有將會離隊嘅球員都收到花,DVD係其中一位收到嘅球員,所以離隊機會應該有9成啦
花樽同女羊呢
罰球都唔輪到佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞