【Thank you David Luiz】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXXXIII

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
兩年約 一係續一係賣 唔好拖拖拉拉
Harry Kane had handed in a transfer request
全部食屎狗嚟
Leno實力一線中囉
算穩陣但又未去到成日有神救
派膠唔算多,但做得龍門間中係有蝦碌場面
問題係放走佢既話
市場上係咪有更好選擇而又肯黎阿狗先
我公司都勁多人AL
咁都叫一線 你個range 都幾闊
對轟果球有啲撻
但另一場即刻左腳射真係有啲功架
對唔住
係我眼中一個算穩穩陣陣少犯錯既龍門已經算一線
起碼佢上場唔會好似以前艾蒙尼亞咁比種必失既感覺我
唔怪得新波衫冇搵佢做model
淨係講英超
文迪 艾達臣 艾利臣 馬天尼斯 羅里斯 迪基亞 艾利奧拿
卡斯柏舒米高 柏捷斯奧

上面9個唔敢講一定全部好過蘭奴
但都唔會話好遠距離 所以話你個range闊

老老實實 今季黎講 蘭奴同碧福特真係差唔幾
買沙夏啦 今年可能3千萬鬆d買到
羅里斯同迪基亞都唔算穩陣架啦
但都好過蘭奴囉我覺得

而且蘭奴都唔見得多神救 有就一定有

打龍最緊要真係穩定 好似施治黎到我地隊波咁 都回哂塘啦 但起馬仲係穩陣 除左用腳傳波會奶野外 基本野唔會有大問題 (包括12碼瘋狂捉錯路
十二碼我都算係bonus
頭套狗以佢個價真係算幾好
有冇其他一線龍門參考下
羅里斯好過蘭奴 條油今季射好少少都入佢 跌watt 跌得好勁
羅里斯前兩季差d踢完世界盃鳩左好耐

今季又穩返d
同意呀廢龍咪穩陣既代表

同真一線 古圖斯 艾利臣真係無得比

但應救既會同你救哂好撚足夠
今晚又有得睇軌對李城
盲反到仆街
艾蒙109場英超8個error leading to goal
蘭奴95場英超8個error leading to goal+1og
點少犯錯?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞