【Thank you David Luiz】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXXXIII

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
Nk點都值20m啦
英文版
Arsenal will have better chances than any other club if they decide to make a serious offer for Eduardo Camavinga, with the player open to playing in the Premier League, playing with a team that suits his style & gives him priority to game time. [@TheAFCBeII] #afc https://t.co/mXPl2MVRZ2
疤狗炒高文
達子可以回家
牙達把口拎黎sell人可能有
死都唔肯俾阿斯斯落場試下、試完可能已經好似路維咁唔洗買人,將啲錢用嚟買其他位

Partey Bissouma
Camavinga
Saka Auba Grealish

咁樣入唔入得番前4
後面係邊4個都緊要
上年路維外借表現都好一般、年中試佢之前相信大家都冇咩特別嘅期待,青年軍都係要試下先知有冇化學作用,當然冇可能期待個個都可以好似法比咁一出就世界級
阿仙奴2021/22賽季U9可愛合照
Aarons Saliba Mary Tierney
藍斯回家吧
山狗呢啲球員好比粉紅色乳頭.....
藍斯從來冇講過唔肯續 係班高層on9彈出彈入
前排右三 韋利安
10年後有幾多個可以仲留喺度上一隊
咁多黑人
咁玻璃
佢落英冠驗多一年貨先
上唔番又可以平啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞