[艾利臣愛入波] 般尼 對 利物浦 2

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
到底包皮定辛祖會官宣加入利物浦先呢
早啲瞓聽朝要返工
NEW: Leicester and Crystal Palace have checked with Liverpool regarding Naby Keita's situation. Atletico Madrid are also monitoring the situation closely. Liverpool would not be against a departure. #awlfc [@segadiallo]

goodbye and thankyou gayta
佢走左 Mane冇朋友wo
我官宣加入先過佢哋
依家咁廢 無人想做佢朋友
兩個一齊走咪得囉
咁都有人想要快啲賣咗佢執第二個算啦
辛祖 奶獌 奶到出哂面點會黎
國米個馬天尼斯 新蘇7
70-80m 勁人黎講唔算貴 同夏蘭特麥巴比個類前鋒比正常d個價 國米財困要放人
但傳緊馬體會lead race
咁換佢隊友billingham
ATM咁有米。。。felix 100m lemar又80
蘇7好似1年約,可以免費過嚟
FSG 勁既地方就係一件垃圾都可以有賺咁賣出去
原來利雲已經40球
可唔可以嚟利挑戰兩年
下年中堅留叻菲我覺得都ok
去如果買貴野就賣matip
其實後防要搵隻老將後備閘zip下位
中場老母同gayta走
得返軒邊鍾泰米,覺得要買隻黑鳩防中返黎頂一頂
前面就冇眼睇
呢堆係賣左lucas同基沙文同morata d錢黎
依件玻璃我都好想睇下可以點賺
下年嚟挑戰下佢成世仔都未玩過嘅conference cup/只有一次經驗嘅歐霸
前面高普分分鍾23年走之前先會諗換班
其實唔想老母走
睇得出佢好想留
轉會窗第一個good news
如果老母走,最少要入一個中場,仲要求神拜佛佢唔玻璃
軒、邊每季都會傷一陣,尤其邊今季chur 得咁盡下季唔知咩狀態
米拿又老一歲
如果賣埋基達,希望入到兩件中場
但係fsg 又點會咁好死
頂你個肺 如果無歐聯全部職球員每人5次死亡行星 你老虎
起碼要佢地食暴龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞