[艾利臣愛入波] 般尼 對 利物浦 2

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
高幾班
全隊最top一定係Thiago
之後Salah Firmino TAA緊除其後
Mane同Gomez咁上下 佢無咗速度同力量真係食得屎
沙拿技術係呀 佢身體條件差過文尼 做g點背身穩到
全盛計 文尼 射波埋門搶點頭槌過人防守都好d既 不過沙拿有果d波追人 又係天份
r26應該係攰多過低迷
踢足咁多場
高普好痴線
希臘仔係咪真係咁唔掂, 完全唔出
尋日幾下都係左路推大位,
跟住打橫慢慢帶幾下再俾人拍甩真係唔知做乜鳩
fit果時佢一推橫果下對面根本反應唔切已經大大力起左腳
琴日落大雨同落後左之後心急
上半場佢有推進 又包波
已經好過上季好多
後場瘋推上去進攻
又殺埋入禁區起腳,不過左腳射波要再練下
睇番精華先發現球證今場犯左個錯,就係同GK撞色
真係不能排除西布以為ab係球證
同Neco同級?
我都覺得係
兩個技術成份都唔同
高幾班?係高幾班就唔洗mane讓佢打左邊啦
今年mane差姐,高幾班會唔會吹大左
coady真係盡晒力
又護空門 又飛剷救波
好搏命
成個package出哂事先連場都冇得出
Jamal lewis係暫時廢 但都叫有得出場證明自己係廢

Tsimikas 連頂一個攰到仆街場場出ge羅拔臣 高普連10-20分鍾都信唔過佢 你就知佢有幾唔店
佢今季好多傷,可以睇埋下季先嘅
有個後備點都好啲嘅,話晒希臘國腳
右閘就真係要買過個後備
回防包波果下好似跑得快左
Keita去邊都無所謂啦
其實係叻同波波頭慢
文尼係贏身體質素,強項係變速爆破同仆街射球,技術不嬲唔係最top

同讓沙拿踢右邊有乜關係
唔好咁最尾球角球話晒係Mane搏返黎
利真係專賣垃圾
上半場有一球,明明牙膏已經餵到嘴邊,佢都可以唔中龍
以前呢啲波佢食硬
角球球證點會企入禁區呀
其實我哋唔單止要全勝,仲要盡量大炒,因為假設車仔搞掂李城,李城最後又大炒熱,咁就要睇得失球...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞