[艾利臣愛入波] 般尼 對 利物浦 2

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
exactly fucking same
結果第2場對norwich真係一樣贏3:2
3:2嗰場差啲收皮

結果就真係比摩狗收皮
補多句
上季根本就唔係打迫搶
會縮後比對方攻
前面等反擊
咁後生咁多傷好大機會又一個玻璃人 同高美斯一人頂半季咁出
高普要認真諗諗對般尼點排

唔該點都唔好再出jones 佢明顯handle唔到呢d緊要比賽住
三叉一向係咁輪流fit
不過今年fit 嘅場數少咗
認真,法國每次一睇就失波
一熄就追和/反cup
都唔存在夠唔夠班
無落過場咁滯
Exactly the same 渣嘛
有fucking 咩?
屌記得嗰時now cut 撚左去廣告
成日貪平10m 10m咁執啲二三線返黎 點會接到班
差啲唔記得左有呢個人 場都落唔到但都係咁傷 誇張過基達
最近拍左youtube片露一露面話俾利迷聽佢仲喺度
// “This does not f***ing slip now! This does not f****ing slip! Listen: we go to Norwich, exactly the same! We go again!”//
記錯添
角球唔識頂都好傷
以前其實成日靠角球破局
我地長期控住踢場場十幾角
有時真係夠膽死一球都頂唔到
咁你以後識做啦
jota連ig story都無post, 無得落場唔開心定點
記得今場叻菲頭5分鐘已經頂咗兩下
唔中龍姐
打緊機
好似有觀眾入返場?
但連同vvd夾既機會都未有
未有機會食到vvd個成條防線buff
打埋wl先po
冇講到咁差,佢不嬲都唔係多產射手架啦第一日睇佢踢波咩。
Ederson應該好羨慕AB入到波 估唔到AB快過佢入波
VVD係到一個幾十碼長波已經放到俾TAA直接攻,
依家TAA下下要去到中堅身邊拎波再走上去攻,
都未計後面無左神軒包返佢身後.
所以之前好多人話TAA只係季尾上返力, 季中廢左好耐對佢有D唔公平,
之前有幾個大佬帶住佢踢佢只要專心攻就得,
今季第一次要自己做晒咁多野係一種考驗, 而我覺得佢算係咁.
(雖然今場下半場明顯係好心急)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞