[艾利臣愛入波] 般尼 對 利物浦 2

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
10M買到都係當投資轉賣,
都唔預佢會長流係到打起
下年啲中堅出番哂都係vvd+matip/gomez架啦,要upgrade買varane個啲咪upgrade
正路都係kabak/konate哩啲後生有潛質算
最驚買完rb 個黑人中堅又係傷多過踢佢好似都成日傷
咪又係老母換jones
都無人揀黎換啦
其實買李城個蘇恩祖咪仲好
即插即用
下年又少隊同你爭四
要有奇蹟,必先有:
老姆
沙基利
阿奴
力子 (今日後備)

幾好笑
想同各位傾下文尼 自從中左肺炎後就勁頹 究竟係跑唔郁定冇氣

沙拿八十幾分鐘仲爆緊去逼搶,琴晚臨完場仲爆左段去阻人斬波

相反文尼 幾下中場拎波打快攻都勁慢
防守/追波果陣又係咁 是咪想轉會 唔想幫利踢 定係真係廢成咁
肯定貴到仆街 分分鐘開到當年 vvd 一樣貴
VVD啲長傳,隊內都真係無咩邊個做到
佢最大問題係mentality 唔得
Nat 雖然都係唔夠班,但佢就算輸左一球都會keep 到composure , 好似對獌咁
反咩擊
自從大腦走左 幾少打反擊
快攻點都係拖返慢等齊人 一係回返後
依家都點係猜住踢(上季就算係對曼城都係咁踢)
兩閘鳩傳中 再前場搶逼
同佔中三子嗰期超頻根本兩隊波

成隊靈魂根本係曬taa同jelly到
短傳波唔係好得
今季一開波已經廢
季初唔係有埃及狗 加超級後備jota 已經玩完
話說今次ali入完波
之後last min佢衝上黎應該會有人mark
咁一定啦
Taa依家次次開角都比人睇實會唔會快開
MOTD j taa j到出晒血
文尼依種球員一退化就返唔到轉頭了。太依賴本身個爆發力同速度。
有歐聯打放個正選中堅俾你
taa最近勁翻好多
左路我覺得jelly同mane一齊都係無態
只不過mane差多幾成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞