台灣發布「國家級警報」全台大規模停止電力供應!

539 回覆
95 Like 4 Dislike
外國勢力坐象皮艇破壞
支那快救場
關乜事,做在野黨嗰陣靠環保議題不知呃到幾多票
諗起香港電台訪問過果位學生,自己遲左買機票返唔到去台灣讀書,跟住話蔡英文唔理佢地,台灣封關搞到佢地無得返去完成論文

唔知係港台要作d謠言鬧台灣政府定個學生收左中共然後港台記者配合,台灣政府應該審查下呢d呃台灣學位幫中共做野既人渣
果幾個支那人都應該幾西利
可以搞到全台灣停水停電
係唔係連登仔?
係囉,有乜事就搵記者作故仔
自己遲左買機票賴蔡英文封關,仲要人地記者作埋哂D假新聞誤導聽眾
台灣咁唔好,一係留係香港,一係去大陸讀書算啦
仲有果個作假新聞既記者,開口埋口話自己老公台灣人,因為咁先嫁去台灣

台灣政府應該將呢D倒米壽星送返香港就岩啦,好似果個幫報紙跟蹤鍾翰林條友咁
所以呢D咪就係你自己選擇囉
人地逼你黎?逼你辭左份工?
你黎之前唔做好功課,怨得邊個?
你而家去生活呀你估去旅行呀?
似係你講野離地D喎,選擇問題咁簡單都唔明?
你可以黎,可以話唔好,但唔好後悔,因為呢個世界冇得你後悔
EVA
好撚多5毛
係啦係啦大祖國最好啦,台灣連屎都不如滿意未?
所以要比班環保膠受下
即變導彈Target
冇香港反送中 已經比條韓國魚統戰成功啦
Tesla沒日
所以你去一個地方生活,唔做足功課搵下個地方有咩好有咩唔好
而係怨人地昆你過黎讀書,我就覺得有D搞笑
你可以覺得呢個地方唔好,完全冇問題
但做選擇個個永遠都係你自己,你後悔有咩用?你怨有咩用?怨得黎時間都過左
不如諗下可以點樣係呢邊發展或者之後點去其他地方發展可能仲實際
同之前港台搵個大陸婆屌台灣政府拖延審批移民進度既假新聞一鳩樣
覺得去台灣住係老奉咁,人地政府D要求佢做唔到就發爛渣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞