[ViuTV綜藝]擊戰 星期一至五晚2230-2300(4)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
我覺得ande
收皮啦柒頭 一係就開post出相出證據啦
好似隔離個sabrina chan咁
屌你老母 你依家話乜撚就係事實?
普通圈外人睇個電視節目 又要同你地一齊批鬥佢
咪撚癲啦 花生唔撚怕食
講你地唔啱聽啲嘢就話人係兵係佢啲frd
躝返去你老母閪入面啦
但搵唔番段片
開新post 擺圖擺證據 ok?
咁撚樣叫盲橕??
乜柒都拉黃藍落水 屌你老母
佢仲有打,有follow佢ig
讓你用眼睛掛念我耳朵~
屌你老母咁撚樣叫盲橕 你班撚樣食屎啦
你自己睇條友咩比喻啦柒頭
係度講食藍店乜乜柒柒都冇所謂
又係poki
唔洗理條傻鳩啦
佢join個比賽,拎咗個獎,就算係bias都係評分嗰個錯,關佢咩事
咁我又幾撚時講過條女啱啊
另一個巴打講音樂水平
講唔好拎埋啲on9比喻 又要比你地咬
拎埋黃藍比喻逼人覺得你地啱 係咪痴線
覺得是撚但私人恩怨
又要講到唔覺得條女係雞=可以去食藍店blablabla
你班撚樣柒咗都唔撚敢認啦
viu 個youtube upload哂九條足本的360片,heihei成個編排實係好正
睇左一兩條360 其實唔洗搞咁多cut片effect
就咁drum cam都已經好好睇
十個band仔有五個私生活好亂㗎啦
Eric Clapton派帽畀George Harrison
Ozzy Kurt high好多嘢
聽band就唔好有潔癖啦
欣賞佢哋嘅音樂啦
性愛、毒品、酒精基本上同band仔band妹不可分割

有幾多人可以潔身自愛丫

我主要睇佢同Ande
快啲搞個男版激戰比搵佢參選就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞