[ViuTV綜藝]擊戰 星期一至五晚2230-2300(4)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
【🔥激情X熱血X女鼓手🔥】
ViuTV全新節目《#擊戰》下星期一晚上10:30正式首播!
由KB、Anson Kong@MIRROR同Yoshi擔任主持,帶大家用最熾熱嘅情緒,感受鼓手們獨特嘅生命力同節奏感🥁
Tag你身邊嘅鼓仔鼓女,一齊見證最強嘅誕生啦!💪💪
#友 #YAU #香港人嘅手工啤酒 KB / Kevinboy / Kevin Li / 李健宏 Anson Kong 江𤒹生 YoshiYu余逸思
LM
唔知foul fing定ande
話時話果個Karen係咪eason siu以前個女朋友[sosad]

以前睇eason果陣見過下佢打 果陣仲係新手咁款,宜家勁左咁撚多[sosad][sosad]
哩條女仆街嚟
Details?
唔知係咪同一個,好耐之前搞左個女子組比賽,eason siu係賽評
條女首歌第一個fill in就甩棍,但結果都仲係冠軍
佢同eason比人屌到仆街
條片都勁多dislike[sosad][sosad]
但係個比賽好似係恭碩良同勳爸爸做評判?
直頭係恩將仇報既代表
賤雞一隻
講咁多花邊野,但打鼓技術學到就係自己嘅 佢個底所謂點花都唔會令佢打得好/差,我會照欣賞囉
karen bb世一
Fing抵輸啦
冇得打
我估foul fing fing
你比佢飛過? 咁激動
如果知道佢做過既閪野都唔激動,都可以對住哩閪野笑笑口,咁哩個人都可以話幾黑心
做人對啲唔公義既野有感覺姐,唔係一定要同過佢一齊先可以激動掛?
想留fing多過ande
一腳踏幾腳,比帽人戴個時啲叫床聲仲好聽
冇架,照咁睇,睇返tvb ,153 食藍店都冇問題架
睇電視姐~食野姐
乜鳩野比喻
睇汪呀蛆
開波
繼續支持汪阿姐
支持Ande
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞