[ViuTV綜藝]擊戰 星期一至五晚2230-2300(4)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
nice好撚勁架
舊年代jackal 打d鼓先易返少少
但以前dear jane玩punk rock可以有幾易
不能認同更多 睇番原來fing上一round 都係同ande差幾分 咁樣就foul左好on9
賽制問題 我開頭仲以為係攞1分嗰3個揀2個嚟foul
點知係玩一個累全家 掌門人咩屌
推比MON PO 睇到 咁樣會唔會好啲
話時話我睇返老母ig 其實打得幾好有d底架喎
點解上電視會得返3成
純實力排行
傅家俊>fingfing>ande>karen>maggie>人妻>其他
高質
Marco Fu 有啲似

岩岩睇番重播,Ande 好天才型feel
開頭啲平淡野好似無料到咁
之後越打越有狀態 ,駕輕就熟咁,真係夾隊band
仲要波子話佢練果時打得仲perfect
HEIHEI無再挾雞蛋蒸肉餅?
UD 呢?
利申:唔識
UD都有潛力 係拍子控制同個tone唔夠其他穩
不過呢d都係時間問題可以剋服
似係平時練野個拍子機冇跟足
基本功問題
GDJYB 有兩個成員都去咗台灣了
dear jane 有adam o既punk pop好正
唔識玩樂器但覺得呢套野好好睇
尋晚個集仲請到d出名樂隊一齊夾
好正
聽得多開始聽到唔同人打鼓打同一首歌原來會有分別覺得好神奇
我覺得佢係對自己要求高
所以先可以打到咁好
我覺得佢係好識點樣配合首歌去打
唔會令人特別好著眼或者好搶
但你又會覺得打得好好聽同埋好夾首歌
係佢打鼓最奇妙嘅地方
賽制問題
邊組最尾就要foul兩個
fingfing唔好彩同正2個都好勁嘅一齊打囉
冇用啦
Viutv就係想搞d奇怪/殘忍賽制搏留意
好似造星1 有一round有隊一foul就foul淨5個
同意,技術幾好唔重要,係點同隊band夾首歌,聽得嚟舒服先重要。
咁多個入面,ande 做得最好,其次karen都唔錯。

Hei hei技術好好,但成日聽落好似做多左,唔係好夾首歌咁
關黃藍咩事 條女比帽你戴?
道德撚上身即係bill gate帽佢老婆 你就罷用windows?
咁相信你個人都係毫冇道德
人渣都走去撐
點解唔關藍黃?成件事都係道德問題
例如擺食吉野家藍店係因為哩班人毫無道德
點解唔睇tvb ,因為撐共,毫無道德
佢帽鳩我friend 加搶晒啲學生
一腳踏幾船
條賤種係行內啲衰野冇人唔知
咁既人渣都可以話冇問題?
同埋我真係冇用window,垃圾系統
日本鄧智偉
藍黃係政治立場 良知黎
定你以為道德兩個字係萬能key
你話條女係警嫂偷食 又係另一件事
條女偷食隻狗 又係另一件事
你咁激動 似你比人帽多啲
BTW 我唔係橕條女 都唔撚識佢
係你D例子真係好撚ON9 讀多幾年書
定係你想講隊草打交黑社會食毒品既全部冇道德 罷聽
咁你應該唔洗再聽歐美音樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞