[ViuTV綜藝]擊戰 星期一至五晚2230-2300(4)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
男版 應該成班癲佬上去玩
Ande又有咩故仔?
小學三年級
UD幾正喎又
不過左手明顯要加強 去到最後lock住咗
想roll已經唔得了
我是憤怒嗰三條好好睇!
睇返Fingfing條360 其實真係好撚勁 啲fill in好癲 完全睇到佢打啲嘢有幾難 可能就係花得濟 可惜
https://youtu.be/UKr1H4Jv6is
咁樣打鼓就肯定拎冠軍
其實算唔算勁?利申:唔識睇
Showmanship
唔知勁唔勁,但感覺有D嘔心,可能表情問題
ande玩得2年幾鼓可以打到咁真係好勁
睇佢話無夾band
就算當佢夾過少少都叫有既
咁既資歷可以上到chill club玩真係好佩服
琴晚3點開始睇左viu tv fb heihei打我是憤怒之後停唔到一下由第一集煲到依家 cls
再睇多次佢地3個打我是憤怒
我覺得fingfing打係冇乜火
表達唔到首歌嗰種要爆要爆嘅情緒
同埋冇乜起伏咁
好似打動唔到觀眾情緒
hei hei ig 有講成個連登都叫佢汪呀姐
再重溫汪呀姐打羽毛鱗刺
好精彩
咁你就擘撚大隻眼睇下人駁緊乜啦
唔屌條女就要比你屌
又話係佢隻兵又話係佢d frd
柒咗就話唔關你事
又唔撚夠膽擺證據 同我講識就知佢咩料
定係你覺得有幾個人一齊話你係kb
人地就要信你係kb啊
我覺得技術上比HEIHEI打既難,但HEIHEI版本好聽D
一個打鼓比賽, 又唔係選港姐, 知佢私生活黎把撚咩, 有唔係咩大明星, 有料咪爆比apple囉
證據又無,講故仔咁講,日日上黎講要全世界認同,唔知有乜為
咁即係佢做過啲咩閪野
講咁耐到底有真憑實據未
我,因為男兒當打架而開始聽band sound
佢哋第一隻出嘅碟亦都係我靠自己儲錢買嘅碟
我覺得好聽過情歌好多倍
但係市場係受落mk情歌多啲
有年佢哋玩gimmick
玩勻曬唔同年代嘅音樂style
結果得首2084叫hit啲
仲要原來又係情歌
佢地第一首....男兒當交打
呢度有幾多人無心聽過??
我,因為男兒當打架而開始聽band sound
佢哋第一隻出嘅碟亦都係我第一隻靠自己儲錢買嘅碟
到今日嘅預告仲係錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞