香港駕駛學院,元朗馬sir果然專業

272 回覆
742 Like 41 Dislike
無人識你呀大把錢洗
4月fail左
要等8個月
元駕我試過未出門口就比考官剎停,因為對面有條撚樣入彎入埋我條線同埋我反應唔切,咁就又$6000 retake。
利申:最後take 4行宏業東街pass咗
唔打字大家邊有花生食
雖然駕院都鳩
但你都有問題電話對答最清楚明白,
d駕院老鳩打字又慢,有時有辭不達意,得罪講句,你急佢唔急啦
你肥乜先
嗰日邊個睇場
正常考緊場內應該有人欄住d車
有人考試仲出車咁大整蠱
香港學生真係慣左填鴨式, 自己唔去了解架車, 唔問題, 就要話阿sir 無教。

都係阿sir 問題, 唉
我以前係外國都教車,
第一堂一定係介紹車, 基本原理, front panel 所有制同design concept

不過, 係香港d 學生一定話我呃鐘
咪講過
駕院排期係佢地自己排,排完通知運吉
有人放棄考期,駕院安排個期畀其他人做快期
優先次序係同師傅>其他師傅>非智專
除非你跟嗰個師傅咁啱有其他學生放棄考期而佢畀到你
否則要等啲有快期嘅師傅放棄先輪到你
所以快極有限
駕駛學院fatfat
開全名啦,呢d仆街隨時出返私人市場
呢啲言論真係垃鳩圾。

唔撚比教果個有問題?我學果陣最初跟著個教畜 好多細位冇講 上堂淨係寫寫寫 做其他嘢 都唔執咁滯 幾時擰頭果啲咩都冇 見你唔會撞就唔鳩理

去到考果陣個考官直接問 「你阿 sir 冇教你呢度要擰頭咩」佢仲叫肥完申請拎信睇吓點解,一睇,dllm樣樣都冇撚講過嘅

之後轉第個 再考 即刻 pass

呢啲濕鳩言論永遠唔會話個制度/教果個有問題,只會話學生有問題弱鳩智。
想搭單問下元駕個阿sir叫史小明 有冇Ching有跟過
連登仔最叻就推晒責任係人地度
考唔到做醫生律師都係老師教得唔好
開水撥都要教!!!!!閣下考慮搭巴士,的士,小巴,uber,順風車好啲bor。唔好考牌啦
我個阿sir都係咁啦,又話請等候安排,等左大半個月,send whatsapp 問佢就唔撚覆。其實就完全無理過我
我上年6月肥 到而家都話未有期比我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞