香港駕駛學院,元朗馬sir果然專業

270 回覆
740 Like 41 Dislike
話說報左兩堂特惠補鐘,係會隨機跟其他sir
可能佢見我啲嘢做足,揸到後期就冇理我
有段路要入彎,對頭㗎大車挨埋你

我就自然反應挨左面,磨住水碼過

事後問返個阿Sir,我手車如何
佢答我手車幾好,除左炒車果下,應該pass
後生仔嚟,好直接
咁不如唔考
比我已經打去投訴呢位馬sir,仲咁有禮貌同佢講野,收左人錢follow 下跟野好正常既事,係佢工作之一。
係咯 就係要隔得耐等D考生咩都唔記得 之後再比錢幫襯佢地呀嘛 !一個人幾千,賺爽爽啦
5個月叫快期
我推遲考只係六個月

快期=2-3個星期
佢真係打工仔嘅典範嚟架,我好想學佢,hea答,唔覆再彈客
我之所以跟街車學 就係覺得肥左, 條數都平好多
同排過無分別
唔知姓伍個老師傅退左休未?當年做錯step俾佢喝一喝更正我好深刻
咁惡
自己上網禁
有無人整個Excel表記低邊間分院邊個呀sir係亂鳩教呢d真係要整個黑名單出黎
我有fd 11月炒師傅幫佢排正常期去到今年7月
疫情停咗幾耐+依家幾多人排考車
日日塔緊啦,我都無諗住渣車,係老婆叫我陪佢一齊學渣麻

只係唔想遲過老婆攞到個牌,有排比佢笑
雖然而家以經係咁笑9我
重考生快期預約服務
由2013年11月6日起,合資格申請人士可以「先到先得」方式,透過網上或電話(2866 8148)系統預約重考生快期空缺。

可供預約的重考生快期空缺會定期於每天上午6時30分至7時29分更新,網上及電話重考生快期預約服務將於有關時段暫停。在服務暫停期間,網上相關的重考生快期空缺時間表不會因申請人重覆刷新頁面而更新,以減少對系統的不必要負荷。如網上預約系統因此而繁忙,你可考慮嘗試使用「重考生快期電話預約服務」進行預約。所有有關服務會於上午7時30分恢復正常。

在使用服務前,請參閱以下單張及指引以先了解有關申請規定,條款及系統使用步驟:

重考生快期預約須知 PDF (165 KB)
網上預約服務使用指引 PDF (2,125 KB)
電話預約服務使用指引 PDF (615 KB)
另外,預約系統會定期進行維修或保養。在定期系統維護前,本署會透過預約網頁及電話預先作出提示,通知申請人暫時停止及恢復服務的時間;維護期間亦會再次提示申請人恢復服務的時間。請申請人留意有關提示。

若預約系統出現突發事故,本署可能無法於預約網頁及電話發出系統維護(包括預計恢復服務的時間)的提示,屆時請申請人透過預約網頁及電話密切留意系統的復修狀況。

可供預約的重考生快期預約空缺會透過定期每日執行一次的系統工作於每日上午7時30分更新。如預約系統的定期或緊急維修保養涵蓋上述更新時間,系統工作將受影響;一般情況下,當服務恢復後,可供預約的重考生快期預約空缺將即時更新,申請人可留意有關考期空缺。

https://www.td.gov.hk/tc/public_services/licences_and_permits/driving_test/repeater_early_test_abs/index.html
我個fd街
打左去啦,個CS都係廢
仲問手車如何
架車有冇花到 ? 洗唔洗賠錢
hksm教得麻麻地
我都係跟佢學,其實幾好
香駕固定人工, 所以求其
講左咁耐 我本身係駕院上堂 係隻肥馬教 如果肥左我有乜option
Blacklist 元朗何sir 冇乜頭髮果個 棍van預著佢你等肥都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞