香港駕駛學院,元朗馬sir果然專業

272 回覆
740 Like 41 Dislike
跟岩師傅真係好重要
我上年9月肥沙駕
我師傅本身幫我拎到12月重考
唔係個武肺阻撚住
一早重考左
見到咁多巴打唔好既經歷,慶幸自己元駕個師傅幾好
我讀左最貴果個plan 何sir上第三堂就話我進度落後叫我quit 到時肥左唔好影響佢個業積, CLS 唔識咪補堂囉 最後轉左呀sir就一剔pass 冇頭髮何sir係CLS
佢地個牌都唔可以直接出
人夾人 好鍾意同佢9up
佢講野好似維園阿伯
佢唔教我望前鏡搞到我俾人細剔
其實駕院同馬sir 都無問題
好多人肥左積左喺度,個個都想要快期無咁快confirm 到個「快期」畀你
可能最後都有排等

同時快期正常期無得一齊排
所以樓豬咁想要快期人地就梗係唔會幫你排正常期

唔係想幫駕院,只係想講駕院真係積左好多人
快期唔係即刻知嘅
正常快期唔係一個月內
嗰時自己早起身㩒快期唔洗一個月重考
你真係好撚煩 我係阿sir都唔理你
我又係跟佢學車都係failed喎 佢教車真係搬紙過紙咁,後尾出去考街就pass左
其實佢咩都有講下 但好似聽緊錄音機咁 自動自覺左耳入右耳出咗
佢會坐坐下屌鳩隔離啲車叫人劏撚咗佢
又屌鳩mini cooper唔好坐
仲會屌鳩啲狗無錢開飯四圍抄牌
係咪有好多個何sir教我嗰個何sir 皮膚黑黑 幾高 三十幾歲教得幾好1take pass
跟街車師傅仲好啦
港駕又貴又廢
咁得閒追個cfu排快期不如一個禮拜後每朝7點自己上運吉署個網f5
btw overall 要怪就怪自己冇 1 take pass
我都跟過3個, 最後pass果個最好, 矮矮地把聲似tb咁, 唔記得姓乜但有心教既
中間有個姓李既叫我不如轉鴨駕
佢排快期都好快 都係3個月左右可以再考了
成日見到個tb走嚟走去 唔係真tb嚟?
我唔知你係咪講同一個
但教我果個疑似TB應該係男人黎, 叫阿SIR既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞