香港駕駛學院,元朗馬sir果然專業

272 回覆
740 Like 41 Dislike
疫情真係無計
好多期都迫到爆哂
我同事好似上年年頭搞到四月先有得考
不過港駕咁易都肥….
我意思係
個司傅成日話班你申請 但下堂就話搞唔到
你唔遲d考 點會做到嚇你手車屎令你報多幾堂
所以點會有快期係咁解
今年四月
上年臨封考試場前一個月肥左路試 自己即刻上網搵人排快期 平靚正 1個月內考
5個月叫快期係咩玩法
書面投訴啦
你有冇吊曬老味講野?依家d人唔吊唔識做野,叫佢最大果位傾,有冇試過?同埋mark撚低果位hea覆cs職員名,再email complaint letter啦
何sir, 上堂掛住禁電話,根本垃圾來
我都係佢教,教得有少少hea,有幾堂揸出街,佢都係到釣魚訓教

利伸:好在1 take pass
果時諗住報香駕
但未學車, 一大堆模擬渣車, 又唔知上乜理論課

我心諗, 做乜9
結果, 搵街車算
補充返:元駕
同你一樣地方出身,2 takes pass
Ching 老實講 呢啲野真係自己chur 個師傅先靠得住
問咗一次就直接由佢拖 真係會有on9師傅hea 9你
嗰時我每個星期都問 佢第3個星期就搶咗快期
你唔上心 佢都唔會上心
樓主自動波私家車都肥
連陳嘉倩都比佢叻
所以呢句根本就唔成立
正常期6個月
快期5個月
即使遇唔到落雨天,都可以主動問姐
你係咪大波低胸短裙女?
唔係的話,駕駛學院阿sir唔會理你
我跟過佢,佢會直接講你咩揸得唔好,但你問佢點樣改善佢就會俾啲好虛嘅答案你。但又未見過佢你揸車佢瞓覺
我抽中工業村幾分鐘就玩完
呀sir為我們好 咪揸啦唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞