到底Jeremy係gay嘅可能性有幾高

1001 回覆
697 Like 63 Dislike
Gay 唔緊要
但頂唔順 扮直嗰啲 (e.g. Anson Lo)
成日講自己理想女朋友類型
佢係自己拍vlog講喎 小妹妹
唔好咁天真啦
你以為佢真係事前唔知會問咩問題咩
睇晒幾條片
忍唔住睇晒7集error 睇佢冇拍完, 睇返日期
應該都係因為香港人唔會有心情睇綜藝嘅關係所以冇拍落去?
Mirror真係多痴線fans
本身冇咩野
多謝你令我開始憎Anson Lo
你一開波就話頂唔順佢扮直
仲扮乜撚嘢開始憎ansonlo啫
佢要ak請食飯係因為佢拎晒全副身家出黎搞idpt
但佢屋企一d都唔窮啦
講唔夠兩句就鬧人 同你呢啲人仲討論條毛咩

總之 Ian 世一! Anson Lo 正垃圾
唔好咁肉酸拎Ian嚟擋搶啦柒頭
呢層我都唔係好答到你
留名睇吓有冇巴絲解答
有問有答係禮貌嚟
笑死我
笑咗
呢個世界可以有bi 並唔係非gay即直 至於理想型又唔係佢主動提 係人哋問到佢先答啫 你又知唔係佢公司安排佢答呢啲問題?不過你都幾有趣 會因為人哋講咩而去憎另一個人 又鍾意玩踏一捧一 同你呢啲人討論條毛咩
因為怕有fans 接受唔到Anson Lo 係 gay lo
你地班fans 公開支持佢出櫃, 話會對佢不離不棄 佢可能會承認
佢講過細個puppy love係有同過女仔拍拖
佢自己本人無否認亦無承認過自己性取向
佢係Bi嘅唔得咩?何來存在扮直

定係喺你個世界只有gay同直兩種?
呢啲嘢真係話唔埋

利申:佢gay唔gay我都咁鍾意佢
使咩加密啫
Anson Lo 係 gay 已經係公開嘅秘密
https://hk.appledaily.com/entertainment/20200822/4IVZRLAIZNHKJH3JABFYVCHGSY/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞