到底Jeremy係gay嘅可能性有幾高

1001 回覆
697 Like 63 Dislike
呢鋪我撐你呀 講得好好
我問緊紅之前
初初嬴咗造星都未有瘋狂私追
補link有興趣嘅去睇下
https://youtu.be/RWAqj7J0Y2g
司馬昭之心 路人皆知
事實上就係真團粉唔會做呢啲野
仲要捧住自己偶像個名
牙米真係用文字都講形容到佢有幾好
呢個live真係好感動
雖然自己冇得出solo,大家都鄧佢覺得唔抵
但係偏偏自己就好溫柔咁安慰曬所有unicorn
明明其實佢自己可能都好難受 有一排見到佢story都好down
呢個仔真係好窩心 好愛fans
一個咁珍惜自己嘅機遇、對自己咁有要求嘅人
值得比更多人睇到!!!
佢成日都將Mirror放先,自己排後
屌你,咩撚嘢羞家,牙米牙撈鐘意男好女好,關啲人春事呀,係唔撚明點解你keep住啲舊相囉,乜撚嘢心態

舞台上嘅鏡仔好撚努力,自己人就咪拎嘢出黎鞭屍啦,屌
根本唔係自己人呀
嘩,頂住偶像名貼隊友舊圖咁仆街嘅?
又話咩梅窩演唱會團魂大爆發
AK話從良咗,fans係咪跟唔到,繼續要做分化撚?咪影衰你偶像啦
開頭個段,完全就係女朋友抱怨男朋友一樣
越睇越中2啫喱米呀!!!!!
懷住一個赤子之心一路默默耕耘
每次舞台表現都好穩定好有風範
睇佢同Fans互動好有愛,EQ好高,自己傷心嘅時候都反過嚟先安慰Fans,牙米世一!!!!
又成日照顧其他團員,典解Lee個人可以咁好
支持啫喱米
睇演唱會尾場fancam
牙米喊到豬仔咁都仲搵到fans嘅cam比心心
真係好想抱抱佢
唔係一次咋咩
Post人舊相挖人私隱仲要叫自己做粉?
好假好搞笑

係時候要出動百搭gif 啦
咪L再頂住鏡仔個名做on9 嘢
要搞到好似懶係黑歷史咁
唔係就係佢目的咩

btw,教主幾年前真係偏瘦
而家操到大隻咗橫咗厚咗好多,好好J

https://www.instagram.com/p/CIKMEEZn0eu/?igshid=2g5kdsj6fbzs

個問題係呢到仲係有好多恐同/記者
仲要鏡仔啱啱上位期
見到d咁juicy的野會報/無限上綱去攻擊佢
你自己諗吓 香港社會係唔係真係咁開放啦
同埋係一個討論李駿傑既post pin柳應廷係JM9
依家唔化妝都似
好想佢幫我補習一定勁溫柔細心
https://www.youtube.com/watch?v=86TFI2lBuLE
講咁耐都冇呢條 世界級姣+妖+吸血look
呢條係我開始佩服同欣賞佢既表演
仲要是決賽咁大壓力
其實唔係無咁開放
香港社會主流係好保守所以呢啲野真係唔好提好啲,會畀人無限放大
今次我都撐你呀

呢啲人係咪真粉都唔知啦
仲要掛住啲仔個名
正常都唔會save低呢啲相啦
想做咩大家有眼見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞