到底Jeremy係gay嘅可能性有幾高

1001 回覆
697 Like 63 Dislike
笑死 相機食妝上鏡要厚粉濃妝是常識吧
何況賣化妝品廣告
繼撚續周圍撩交嗌啦
你班撚樣
慢慢幫你哋偶像
累積haters

唔鍾意都唔畀講
仲要而家只係
唔鍾意佢"廣告形象"咁厚妝
又唔係唔鍾意佢男人老狗去化妝
小A辣我都接受到啦
Tiger 直㗎 佢有女朋友
其實ak真係好好
ian有講過ak份人好純真
感覺ak frankie同jer都係嗰種好真誠嘅人
佢爸爸做廚師,媽媽有鄉音
應該都係普通家庭
好靚仔
男人搵啱髮型真心好重要,你睇下阿jer造星一個頭
仲記得拍mirror go個陣個個都有去過旅行但得佢過未去過旅行
屌你真係唔撚識嫁喎
MAC一向sell開好誇張嘅舞台妝,人地更係要咁樣化先有佢嘅效果 個妝又唔係牙米化,你屌尻佢做乜 加上人地化得好好睇囉
香港地有私樓已經好過好多人
見到佢有廣告超開心總於睇到佢啦
同埋你知唔知人地今次就係sell緊佢粉底個條line, 人地呢啲叫霧感粉底,佢個product做出黎就係咁嘅texture,所以先有咁嘅感覺,唔關佢塗得厚唔厚事
算啦呢啲人無視佢就得,我地繼續g持牙米
之前冇睇造星
由叱咤先開始留意姜濤
所以都係由叱咤先識 AK
當時黑面單嘢令我對佢第一印象唔好

但後來睇考有feel同其他節目
又覺得佢冇乜嘢
講嘢幾心直口快 有時仲傻更更咁
唔似佢外型望落咁cool

志雲訪問阿jer
(非fans的)我都睇到流眼淚
有啊 我囉

嘥氣啦宜家勁多打手
MAC個廣告仲話Jeremy正過姜濤真係得啖笑
補link:https://www.youtube.com/watch?v=29p1StKfAdg&ab_channel=StanleyYau%E9%82%B1%E5%A3%AB%E7%B8%89FanClub.HK

0:57 想打大表哥 過兩秒就挨落人地到
傲嬌牙米真係好可愛

鍾意龍豬的話一定要睇埋呢個早期live
https://www.youtube.com/watch?v=ZW7jPDqqPSE&list=PLJS62kAj8QNDQPPjC1Czw6iYMZH7r6p8V&index=20&ab_channel=JeremyLeeFansClub
feel到大表哥由造星開始就真係好錫豬仔 係愛啊!!
覺得牙醫似bi 喎
佢有去過加拿大探個mixed表妹
大表哥好似喺屋企係最細,但喺mirror 好錫d 弟弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞