到底Jeremy係gay嘅可能性有幾高

1001 回覆
697 Like 63 Dislike
大陸仔黎 係元朗見過佢同屋企人帶佢細佬買鞋
一半係講蝗話
咁又點
把口屌人分化 但係又當正AK假想敵咁
乜都屈晒落佢度 究竟呢單關佢撚事
記得星一個時個個都屌尻劉美君點豬仔行妖呢條路依家咪幾好
追故見佢捧到ak天咁高啫,ok 影衰晒李敏鎬AK edan好未
條友目的係想黑AL定黑AK Edan?如果係後者,佢成功咗
粉絲行為偶像埋單 唔係你地鏡粉最興講㗎咩
佢識講廣東話應該唔代表佢屋企人都識
有冇打AL先
無L左啦,新入坑嗰啲係LOVE N PEACE
多謝你提返出嚟
粉絲行為
偶像埋單
12-1=0係咪鏡po限定slogan
隊友粉出到公海繼續黑
虧佢哋可以一邊係鏡po講團魂
一邊係公海引戰
成班傻鳩ff香港邊有咁多gay 想太多了
唔係想分化唔係想challenge 你,但想問love n peace 有咩問題
ak 以前做嘅嘢你地覺得佢唔啱唔原諒佢冇問題啊,但係都唔洗有咩都入ak 數下嘛
唔係想引戰,純粹問下
唔啱聽sorry
粉絲行為,偶像買單!
求其追下故都睇到條友好鍾意AK
如果生粉唔想入你哋偶像AK數
應該叫你哋樓上條生粉咪撚再出嚟玩分化
而唔係繼續包庇佢嘅行為
咁多人屌都仲覺得自己冇問題
司馬昭之心路人皆知
pin圖係做乜撚嘢
樓主又話Jeremy打手,Jer同Jeremy都未分清
不專業打手
雖然都有覺得幾個有啲可能係同性戀
但無論係唔係都唔影響鍾意佢哋

所以其實唔駛好奇點解有啲成員似同性戀都咁多女仔鍾意
而家年代唔同啦,知道係咁又點
本身佢哋就係素人出身
唔同家庭背景,不過大多數都係好基層
造星1嗰陣都成日嗌窮
駛唔駛咁基
12個裡面應該AL Edan Tiger家境比較好
起碼中產
你睇返啲回應啦,我緊係識分啦...
睇佢哋成員互有sweet舉動真係覺得幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞