到底Jeremy係gay嘅可能性有幾高

1001 回覆
697 Like 63 Dislike
可能好多係唔係女仔嚟
佢仲要堅持自己無問題
係fans想保護佢就唔會加密都唔加
又唔講清楚係表演相咁post啦
我就係睇呢段片開始咗入jeremy坑呢條不歸路
+1
睇左呢個先改我個user名

所以拎黎講下笑就算啦唔好走去深究
特別如果牽涉到素人更加唔好
收手啦你!自己乜嘢目的係人都睇得出!

其實鍾意得Anson Lo嘅都係欣賞佢舞台魅力同性格謙和,宜家咩年代,無論咩取向都唔關我哋事啦,只有你先會好似如獲至寶咁樣周圍出公海post舊相

你以為咁樣做就打擊到Anson Lo咩?

其實你影衰緊你自己偶像AK咋!最撚憎就係你呢種分化L
本身睇佢唱我真的受傷了 覺得佢適合唱苦情歌多d
點知呢種風格佢都handle得咁好
香港仲要唔多呢類表演 所以想比d支持佢
唔洗怕出妖味既歌冇人接受 最怕市場一式一樣

Mirror都係同理 希望佢地出歌既風格可以keep左多元化
咁先會為樂壇帶多d新刺激
同佢地首新歌一樣 新血灌溉天地
你個名我留意咗一排
同jeremy個形象完全match
(同時都覺得佢都好適合啲妖精or非人類種族既look)
一直都覺得佢唔簡單
但又諗唔明點解冇人爆料
唔好話咩 啲女dancer着得咁少布每日都圍住自己轉
我唔信會忍到囉

我覺得佢係妖得嚟好型唔會覺得姣拿捏得好好
同女拍過拖
不過個款係似似地
又屈落AK度做乜撚
明明佢個名又唔只AK一個
乜都入佢數
On9仔
唔恥笑你我對唔住自己
https://youtu.be/dmzouJdxUDk
佢好撚正
係咪gay唔知
但一定係比人低估咗
唔係gay先好咩 唔會有唔知畀邊條女搶走男神嘅包袱
佢係一個好好既人 幾年前開劇 拍到天昏地暗幾個月 我連自己唔記得拉褲鏈都唔知 係我擺緊機位既時候 佢細細聲叫我過去 係我耳邊提我無拉 如果唔係 全世界都欣賞到我條底褲
社長
我都r 晒頭,唔關ak 事唔關我事架喎大佬
多謝巴打你咁賞識我個名
Jeremy真係好有氣質, 佢個種造型完全唔係好似玩cosplay咁, 係真係好似本身都係係漫畫/電影度走出黎咁
同埋佢平時講野嘅語氣同態度都好似成個貴家公子咁, 好正
同意樓上呀.
鍾意Anson Lo 既舞台表現同性格呀. 欣賞佢好努力呀. 人地私生活搞你撚事咩.
最PK係拎住自己偶像個名黎搞分化. 真係好撚樣衰
講左幾年. 重覆又重覆拎住啲陳年表演相黎講. 係你呢D分化撚先會在意架咋.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞