葉劉淑儀提議Mirror、Error北上拍綜藝 例如《乘風破浪的『哥哥』》

354 回覆
23 Like 980 Dislike
講真,遲早都要。
一陣返唔到嚟...
屌今次慘啦要被送中
推人去死,逼人表態
覺得有人想viu mirror error歸邊

根本一開始,佢哋就想香港流行文化死

首先用錢吸走一堆香港明星,用錢要你跪

香港流行文化青黃不接之後

依家有本土明星係劣勢自己白手興家,一向無視本地文化的政府大可唔理,依家就插隻手埋來

葉劉都要加把口,根本有目的
遲下就要逼佢哋講我哋係中國人
12 個非法集結
啲節目名同開心大綜藝一樣咁柒
次次講親viu d 人都變相棒紅人哋,153應該下令唔準再講㗎啦,連之後訪問6號fyy佢哋咩都答冇睇唔知唔清楚就知,係姓衛嗰個二打六一心刷鞋將高層政策奉承到底,做假新聞話唔識mirror搏表現姐自導自演都做好d呀,嗰個自稱mirror fans 連AK姓咩都錯
賺得支那錢共產黨就有一萬種方法玩死你
事實
批評支那之前睇下人地點樣先
大陸男團貨如輪轉
林鄭: 提供機會予年青藝人去大灣區掛職
所以一定要幫mirror error衝出香港。。
一係唔好太紅(冇可能)一係要紅到面向世界 咁先唔會比人揸春袋
已經好多五毛出緊post la
自肥第五集
Mirror Error 嗰班奀星 邊有資格北上發展呀
係都叫聲夢嗰班啦
你收皮啦,宜家香港國安法,一般人喺街叫口號都拉得啦,你搵班上曬鏡嘅去明撐姐係要佢哋即刻收皮咯。表態係得,要表態撐支那跟住俾香港人杯葛咯。根本只要出聲,佢哋一定收皮,咪以為唔知你想點啦垃圾五毛
會落唔返嚟 尤其193
班大陸佬咩都可以屈辱華,班粉絲支持偶像就要對方咩都就哂佢地,去左重煩,不如留本土/發展其他市場
你老母俾人屌啦,宜家香港冇曬言論自由你班五毛冚家鏟就日日叫人表態,鬼唔知你想點咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞