葉劉淑儀提議Mirror、Error北上拍綜藝 例如《乘風破浪的『哥哥』》

354 回覆
23 Like 980 Dislike
支持
《乘風破浪的的姐姐》

記得Cosplay 哈曼
你呢句真係萬能 等到佢地係大陸發左圍再用番呢句就無敵
葉劉識error
去攻陷韓國k pop 市場唔得嘅
好擔心阿dee做唔返自己。唉
唔好啦 咩米拿喺香港都冇人識
惡到呢,曲線都唔得
提下支那節目就支那狗,咁我叫佢哋上BGT或者X Factor係咪就係Her Majesty's citizen
變第隊super moment 加上佢地號召力
到時D後生咪話追星講咩政治 奶埋一份
姐姐上台露兩腳
彷彿聽到肥仔同dee哥嘅恥笑聲
北韓人民擔當嘅職位同服務單位都係由政府分派
真係唔知呢班人係真心鳩定假膠😂
《乘風破浪的姐姐》本身都有香港藝人參加啦
同埋人哋個節目目的係成立組合團隊
Mirror Error 本身已經係團隊
仲組嚟做乜

係都叫CCTVB 班老嘢上去玩啦
等佢地上去比支共攞黑材料,乘機威迫佢地奶共,變成同cctvb一樣
係都去台灣日本韓國啦
小心講嘢,你咁講會俾人話你支那狗
利申:Mirror世一
攞粒死亡行星轟鳩你
邊集

點解可以屌吉祥物
呢班垃圾高官真係垃圾到
你想推廣香港娛樂產業,點解一定要香港班明星返上大陸?
唔可以大陸播香港既野??
如果播唔到既話,你班垃圾高官就諗下大陸有咩問題啦
連穿越劇都限制,乜都限拍到on撚99
永遠唔可以將香港既好片輸出外面?
只係叫香港既人返上去發展,之後就叫人感恩有咁大個市場
呢方面,古天樂就真係做得好過你班垃圾政府
明知香港電影根本蝕撚7硬
但就照拍,照蝕,照推廣香港電影
唔好比我講中,我覺得古天樂黎緊拍既電影或其他工作
都好大機會會試下用mirror同error
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞