葉劉淑儀提議Mirror、Error北上拍綜藝 例如《乘風破浪的『哥哥』》

354 回覆
23 Like 980 Dislike
搏唔到我論點就唔好俾頂帽我戴啦on9
你串我係你自由嘅,咁我屌柒翻你咪我自由咯。搶口冇問題架,搏到我論點先講嘢啦,用369好叻啊?
支那人咁犯賤 唔奶佢都仆嚟睇啦 係唔鐘意既就點奶都無用 容姨奶到咁咪又係2線
CCTVB真係慘呀,奶咁多共都係唔夠ViuTV啲人嚟, 家下個個人都要政府搵Mirror Error
而家大陸人識的港星都超過40歲
張百知 Yumiko 容祖兒
洪欣、陳法蓉
我就唔撚信mirror error有得番大陸搵人仔到時會唔番 到時睇下連登仔點幫佢哋兜
Gem老師、李榮浩大把人睇
就係要話佢地黃
先唔會比佢地去到強國呀
做娛樂圈有邊個唔係得來不易?
上咗位嗰班奶共就即屌
當紅炸子雞奶就人哋付出好多 唔好非黑即白?
咁當然之後點係未知之數 我亦相信至少193同阿Jer唔會奶
其他冇咩留意 我就唔多評論
我亦希望香港人真係養得起佢哋 同埋viu唔會變下一個tvb
Wonder Girls就係例子,諗住去美國發展點知失敗,返到韓國已經過曬氣
成日話大陸市場幾大幾大,大係大但競爭都大,仲要你當人同胞人地就當你外人,點會夠人玩
叫無線個40歲後生仔加埋楊明曹永廉上去咪啱數囉
嘩真係心腸歹毒
咁要快請 葉瘤 上viutv同mirror error 玩吓
第一,我講咗我唔迷mirror,唔撚知你對眼又生去邊;
第二,接job冇得佢哋揀,你係叻嘅咪搵佢哋撐新疆棉或者撐狗嘅post講咯,單春喺大陸接咗咁耐job,唔係撐棉花都唔知佢咩政治光譜啦。宜家人哋都只係唔講,係葉瘤要佢哋表態啵,喺宜家呢個環境嘅香港表態啵。你唔屌逼人去死果個,你屌班係熒幕度日日曝光嘅知名人士,你on撚7鳩架?
分明靠害
上年幻愛熱潮咁強,已經覺得本地流行的嘢引起熱潮已經係佢哋眼中釘

點可以俾香港人搵到自己的獨特性同自我文化認同,佢哋會覺得根本係港獨

高志森之流成日話唔會再有香港電影,只有大灣區電影,根本文化戰線一直準備緊
最後,講就要人哋一定要做純潔到初生處女咁嘅聖人,你自己除咗把閪口喺度屌又做咗咩啊,咁撚叻日日喺連登屌共產黨,你去中聯辦屌啊嘛,屌完出post成個連登當你英雄啊,你自己都唔撚敢做,要人哋做?癡線
迫人投誠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞