【動漫臺侍奉部 52】蘿莉之溫柔,宛如夢中之夢

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
出招
好悶 有冇戰爭類非gundam介紹

乜野戰爭類先

幼女戰紀

魔法戰爭

No on9

幻女真係好好
好悶 有冇戰爭類非gundam介紹

乜野戰爭類先

幼女戰紀

魔法戰爭

No on9

幻女真係好好

得啲原作廚先會覺得係垃圾

要按原作咁講你做24集都咪做到法國輸
主角太急理描寫
以前都有講過魔法戰爭我只會係個啲咩鳩都話神作既傻鳩post留同埋個啲新宅求動畫post留

排下版巧啵清

條新女唔錯咁啵

條新女唔錯咁啵

最尾個集有出場過

最後一集睇得頭半集

捕捉野生博士
你要做一個好人既話呢其實唔需要信仰都可以做一個好人
相反,如果你係一個仆街,閪吱黎既,濕鳩既,你信邊個主,戴幾多佛鏈都幫唔到你
https://www.youtube.com/watch?v=5c2WBGv3lXs

心中有神好了 信教 不了
神隱bb=傲慢魔人
神隱bb=傲慢魔人

你講出口時唔覺得自己中二嘅咩
神隱bb=傲慢魔人

你講出口時唔覺得自己中二嘅咩

你=反動派
我反而覺得唔係任何野都可以自己決定到
始終人本身都係好軟弱
做唔做到好人仲要睇下環境因素既

我都係岩岩由抑鬱走返出來沒耐 ha
始終人本身都係好軟弱

我樂觀蛇
始終人本身都係好軟弱

我樂觀蛇

我唔係一個悲觀既人
但係都會抑鬱
所以呢...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞