【動漫臺侍奉部 52】蘿莉之溫柔,宛如夢中之夢

1001 回覆
5 Like 7 Dislike

係 人地唔會影響到人 但係你又要批評人 根本就係偽善

自己圍內打飛機冇咩人會理
只係出嚟傳教預左比人恥笑咁解

點解開係動漫台都要比你恥笑先

講到動物台個個都係lolicon

咁係咪個個都要跟你果套先

你地要堅持自己果套同時一定有人反你囉

咁你純粹為反而反

你都痴線既

第時你個女/仔出世...你知隔離屋住左個蘿莉愛好者,重擬似真係變態既。

你又會唔會抱住人地興趣借,冇所謂既👌🏻心態,要尊重👍🏻

你真係傻傻地
呢啲野講出黎都冇咩用,講完之後咪又係兩邊堅持自己立場互嘈

乜野辯越明我覺得其實係錯 因為睇野唔止一兩個角度

咁你即係認為無真理啫

人定既真理有乜用?

無真理咪無討論基礎
外人睇班毒撚,睇動畫都係變態又唔講得咩

冇話唔講得
你認就得啦

咁你即係認為無真理啫

人定既真理有乜用?

無真理咪無討論基礎

尊重 友善 包容啦

係 人地唔會影響到人 但係你又要批評人 根本就係偽善

咁你純粹為反而反

你都痴線既

第時你個女/仔出世...你知隔離屋住左個蘿莉愛好者,重擬似真係變態既。

你真係傻傻地

薰清唔好嚟搞事好啵

咁你即係認為無真理啫

人定既真理有乜用?

無真理咪無討論基礎

尊重 友善 包容啦

無真理咁我要尊重友善包容d咩
其實丁二次元根本就唔影響三次元⋯
唔通鐘意睇NTR漫就等於鐘意自己條女俾人搞咩?
鐘意老強AV就有潛在強姦風險?
鐘意睇偷拍就等於一定會去偷拍?

我真係諗唔到點解鐘意二次元蘿莉會被拎去同搞真人妹妹仔啲孌童癖比較,中間會唔會跳太多級呀

有少量風險都會想去避免...家下係要保護家中小朋友

咁你即係認為無真理啫

人定既真理有乜用?

無真理咪無討論基礎

尊重 友善 包容啦

唔通下下屌人老母 隻埋揪咩
支持二次元立法唔準丁蘿莉

冇話唔講得
你認就得啦

明白了
即係話你唔鍾意人地將件唔正常既野正當化啦,是咪咁樣

睇動畫都可以正常 可以唔正常 唔正常咪沉迷 咪就係咁簡單
程度唔同既野都唔識分別 我眼中你地既對話係同下下屌人老母同一個lv

咁你純粹為反而反

你都痴線既

你真係傻傻地

有合理懷疑咪可以

咁你純粹為反而反

你都痴線既

你真係傻傻地

薰清唔好嚟搞事好啵

搞乜野事,你知唔和你家下d老豆老母對呢d話題係傻撚左咁款,真係好多人會向細蚊仔下手...

冇話唔講得
你認就得啦

明白了

程度唔同既野都唔識分別 我眼中你地既對話係同下下屌人老母同一個lv

又好似好啱咁

兩極化無意思

咁你即係認為無真理啫

人定既真理有乜用?

無真理咪無討論基礎

尊重 友善 包容啦

唔通下下屌人老母 隻埋揪咩

咁我依家咪做緊尊重友善包容...
我會J loli h漫,咁點樣先!

我夠會J大波老強AV啦
其實丁二次元根本就唔影響三次元⋯
唔通鐘意睇NTR漫就等於鐘意自己條女俾人搞咩?
鐘意老強AV就有潛在強姦風險?
鐘意睇偷拍就等於一定會去偷拍?

我真係諗唔到點解鐘意二次元蘿莉會被拎去同搞真人妹妹仔啲孌童癖比較,中間會唔會跳太多級呀

有少量風險都會想去避免...家下係要保護家中小朋友

的確,正常人係會反感

我丁動漫都唔會話俾屋企人知啦,你丁幻幻點會俾隔離屋知

保護幻幻本身係家長責任,同埋唔好將丁二次元蘿莉同丁三次元幻幻掛勾

介紹你睇東山翔
正!

我夠會J大波老強AV啦

如果比人知道 結果都係一樣

冇話唔講得
你認就得啦

明白了

又好似好啱咁

兩極化無意思

無錯。

至於上邊當麻講既屌你老母既意思

大概係現實唔會有人認真同你討論呱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞