【動漫臺侍奉部 52】蘿莉之溫柔,宛如夢中之夢

1001 回覆
5 Like 7 Dislike

屌你
好撚多嘢改

貼啲功課上黎,我幫你改

好撚多殘體字

屌鳩班學生,殘體字is for 殘障人

鼓勵學生寫正體字都得掛

成日教話殘體寫快啲拎多啲分真係戇鳩鳩

果啲老師都智陣
我堅持寫正體一樣係history 拎5*
好撚多嘢改

貼啲功課上黎,我幫你改

好撚多殘體字

鼓勵學生寫正體字都得掛

果啲老師都智陣

本身寫得慢都唔會因為用簡體而可以寫多段啦
好撚多嘢改

貼啲功課上黎,我幫你改

好撚多殘體字

鼓勵學生寫正體字都得掛

果啲老師都智陣

應該教埋學生諗下咩用字可以寫少啲筆畫

英文啦
好撚多嘢改

貼啲功課上黎,我幫你改

好撚多殘體字

鼓勵學生寫正體字都得掛

果啲老師都智陣

寫殘體仲煩
你要操下先寫得快
我唔好用果啲時間背多幾條問題?
好撚多嘢改

貼啲功課上黎,我幫你改

好撚多殘體字

鼓勵學生寫正體字都得掛

果啲老師都智陣

寫殘體仲煩
你要操下先寫得快

讀歷史個班讀通識中文幾着數 日日大把練字速機會 練到個個摩打手咁樣
好撚多嘢改

貼啲功課上黎,我幫你改

好撚多殘體字

鼓勵學生寫正體字都得掛

果啲老師都智陣

寫殘體仲煩
你要操下先寫得快

應該學寫文言文

中作文言文好撚大殺傷力
有人試過諗唔到寫咩
之後寫300文言文(完全唔關題目事
佢拎左5
事實證明香港老師腦裝屎
好撚多嘢改

貼啲功課上黎,我幫你改

好撚多殘體字

鼓勵學生寫正體字都得掛

果啲老師都智陣

寫殘體仲煩
你要操下先寫得快

讀歷史個班讀通識中文幾着數 日日大把練字速機會 練到個個摩打手咁樣

我做唔到
不過寫essay同諗野上好似
我好快寫到
今日係hktv買野送左張26號到期既$30蚊coupon比我
我應該唔會再用 有冇人會買野可以送比你

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞