【動漫臺侍奉部 52】蘿莉之溫柔,宛如夢中之夢

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
Stop la

Stop la

ok
Stop la

ok

斷你
今日係hktv買野送左張26號到期既$30蚊coupon比我
我應該唔會再用 有冇人會買野可以送比你

前員工表示佢啲優惠狗也不屌

成日教話殘體寫快啲拎多啲分真係戇鳩鳩

果啲老師都智陣
我堅持寫正體一樣係history 拎5*

本身寫得慢都唔會因為用簡體而可以寫多段啦

寫殘體仲煩
你要操下先寫得快
我唔好用果啲時間背多幾條問題?

讀歷史個班讀通識中文幾着數 日日大把練字速機會 練到個個摩打手咁樣

我做唔到
不過寫essay同諗野上好似
我好快寫到

以前讀中史係地獄
多野背仲要多野寫
次次test完exam完隻手都會寫到勁痛
今日係hktv買野送左張26號到期既$30蚊coupon比我

有d discount係hktv抵過出面好多

成日教話殘體寫快啲拎多啲分真係戇鳩鳩

果啲老師都智陣

寫殘體仲煩
你要操下先寫得快

讀歷史個班讀通識中文幾着數 日日大把練字速機會 練到個個摩打手咁樣

我做唔到
我好快寫到

以前讀中史係地獄
多野背仲要多野寫

最憎中史
嚟嚟去去都係支那狗打自己人
好撚反胃
仲有佢套essay限死住人

有d discount係hktv抵過出面好多

係阿
以前ft倉嘅員工有得免費送去佢屋企或者係個倉度收貨,好似係

果啲老師都智陣

寫殘體仲煩
你要操下先寫得快

我做唔到
我好快寫到

以前讀中史係地獄
多野背仲要多野寫

最憎中史
好撚反胃

個陣做到由好鍾意中史變成好憎中史
係去到而家好番d,開始有番興趣

果啲老師都智陣

寫殘體仲煩
你要操下先寫得快

我做唔到
我好快寫到

以前讀中史係地獄
多野背仲要多野寫

最憎中史
好撚反胃

個陣做到由好鍾意中史變成好憎中史
係去到而家好番d,開始有番興趣

睇下咩啦
不過可能以前比人洗腦,講到身位中国人幾好幾好
之後知道真相後,果種反胃
同時知道中国狗啲刑罰
我好好奇呢個民族點解唔死清光
be friend ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞