【動漫臺侍奉部 52】蘿莉之溫柔,宛如夢中之夢

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
可唔可以變po圖為主
冇興趣鬧交
利申三次元人
以前睇呢個post笑到我仆街
http://forum3.hkgolden.com/view.aspx?message=5907654

一直以嚟都講緊loli con
你班撚屌同我講loli

咁係咪所有ller都係變態先

宜家嘅,係
所以我都唔再做LLet

一套得變態先捧嘅作品好打極有限啦

得垃圾先棒既垃圾作品

係係係
垃圾垃圾
都改變唔到lolicon本身都係垃圾社會渣滓嘅事實

不過真心講句,係好多人印象ller都係變態佬

我改變唔到班垃圾作風
我仲比自己嘅page 嘅人反埋
我自問自己唔再係ller
我亦都覺得宜家嘅ller係垃圾,就係咁多
軍事動畫都幾多,但係大型戰爭既好似冇咩

戰鬥妖精雪風

我想睇關於戰術/佈局/兵器
現代近代古代未來都ok

唔准講魯路修

甲鐵城

戰鬥妖精雪風

現代近代古代未來都ok

唔准講魯路修

fate zero算唔算

應該唔算
少女與戰車,有戰車介紹
可唔可以變po圖為主
冇興趣鬧交
利申三次元人

呢度本身又唔撚係po圖為主

宜家嘅,係
所以我都唔再做LLet

得垃圾先棒既垃圾作品

係係係
垃圾垃圾

我改變唔到班垃圾作風

咁你係逃避啫
你逃走然後話唔走嘅係垃圾變態好似唔太好wo...

宜家嘅,係
所以我都唔再做LLet

得垃圾先棒既垃圾作品

係係係
垃圾垃圾

我改變唔到班垃圾作風

咁你係逃避啫

我係改變唔到
好似你之前所講咁
就係咁多

戰鬥妖精雪風

現代近代古代未來都ok

唔准講魯路修

fate zero算唔算

應該唔算
少女與戰車,有戰車介紹

唔好艦娘果類

軍火女王?

宜家嘅,係
所以我都唔再做LLet

得垃圾先棒既垃圾作品

係係係
垃圾垃圾

我改變唔到班垃圾作風

咁你係逃避啫

我係改變唔到
好似你之前所講咁
就係咁多

仲有我唔係要班垃圾走,而係改變
不過我做唔到
所以我唔會再講自己係ller
唔同你班lolicon

宜家嘅,係
所以我都唔再做LLet

得垃圾先棒既垃圾作品

係係係
垃圾垃圾

我改變唔到班垃圾作風

咁你係逃避啫

我係改變唔到
好似你之前所講咁
就係咁多

不過我做唔到
唔同你班lolicon

咪就係你比人B害完 之後走去B害人囉 就係咁簡單

得垃圾先棒既垃圾作品

係係係
垃圾垃圾

我改變唔到班垃圾作風

咁你係逃避啫

我係改變唔到
好似你之前所講咁
就係咁多

明白了
有冇佛學作品討論

宜家嘅,係
所以我都唔再做LLet

得垃圾先棒既垃圾作品

係係係
垃圾垃圾

我改變唔到班垃圾作風

咁你係逃避啫

我係改變唔到
好似你之前所講咁
就係咁多

不過我做唔到
唔同你班lolicon

咪就係你比人B害完 之後走去B害人囉 就係咁簡單

又唔係啵
只係佢地嘅社眾嘅價值觀我已經再唔認同
所以我先走
而你班lolicon唔肯認自己係社會大眾共識中嘅變態
我先咁反應,就係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞