[守到完季] NBA 金州勇士球迷討論區 (16) Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
https://twitter.com/warriors/status/1393419510514733056?s=21

好好士氣,keep住贏埋熊,入playoff
3點半對好多返工時間無得睇既人係福音
有無搶米?
喺度有冇人高登年代都有出沒玩具台
喺公海見到陶大宇番生
大腸冇PO咁耐佢潛足咁耐
食營多同foodpanda 我學校比較鄉下 唔係爆得好勁 台北嗰邊慘啲
第二日射波咪得
我都記得佢係腸迷
非引戰,我知好似都討論好多次但都想知大家意見

假如狼個pick最後排4-10,你係GM

= 會pick個前鋒自用

= 會打包其他資產換個即戰力翻嚟
唔Pick前鋒pick其他位置嘅都可以
如果唔講追星的話
勇今年有兩個frp 搭埋wiseman應該係唔錯嘅package
Turner應該好難換 考慮下Nurkic 覺得佢做到以前bogut嘅角色 但拓未必肯
勇下季比Poole做第6人就唔洗搵個太貴嘅pg 搵個全能型前鋒做組織防守工作 如果熱下季唔執行iggy team option不如就底薪搵佢返嚟啦
噢睇漏左3way tie breaker
如果金塊贏左拓
咁好大機會就會第一圈打湖
塊唔會咁蠢掛
預勇要打湖
iggy 就算喇 佢其實真係慢左好多
見親美媒建議既trade 大部分都有見頂
返黎真係拎黎調教jta
3點半點撚睇
已經想瞓
留名等睇勇贏5分
預告埋手感35+ 8/15三分 四節西波
熊最後幾個play關鍵失誤錯過追和
等睇手感 11中1
咖哩 好似拎多10分,比爾又唔打就拎得分王
應該係15分先啱
1點都算,3點半中間段時間太眼瞓又做唔到啲咩
beal好似打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞