[守到完季] NBA 金州勇士球迷討論區 (16) Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
熊唔好贏plz
Oh 唔記得左呢樣野 咁即係要鬥到最後
傾屎Lead緊6分,keep住呀
傾屎贏晒好似仲有play in喎,希望佢出盡全力
查實大家擔唔擔心打湖人
湖人齊人應該幾好揪
一場過咩都有機嘅
湖人唔小心輸曬入唔到playoff就好笑
一場過真係好易出事
james 無得玩試探
kings
所以熊只要今日贏,勇聽日就可以收兵,專心打最後一場。反而熊今日贏,勇聽日要全力打搏熊輸埋,咁最後果日就可以收。你見勇已經list哂wiggins, curry, green個status係day to day就知佢地等緊今日熊個result
所以熊只要今日,勇聽日就可以收兵,專心打最後一場。反而熊今日贏,勇聽日要全力打搏熊輸埋,咁最後果日就可以收。你見勇已經list哂wiggins, curry, green個status係day to day就知佢地等緊今日熊個result
熊反cup
唔係好識波
熊個17號今場好勁咁
Air ball?
???師兄解釋下吾明你個邏輯
屌你傾屎咁都choke
你第一句: 所以熊只要今日
後面嗰句: 反而熊今日

我以為你打錯字
垃圾kings
So Stephen Curry (tailbone), Draymond Green (finger) and Andrew Wiggins (knee) are all questionable for tomorrow's vs. Pelicans.

If the Grizzlies win tonight, they won't play. If the Grizzlies lose tonight, they'll play most likely.
冇了, 聽日輪休主力, 上Bell同EP7
下熊贏波先嚟輪休?
點解唔搏埋聽日嗰場
點解熊贏反而唔打
因為佢地贏下場都冇用贏熊就已經得
咁賭係最後一場好咩,反正佢哋都唔會輪休
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞