[守到完季] NBA 金州勇士球迷討論區 (16) Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
其實攞到2021 pick就好
仲諗2022 咖哩又老一年 到時就純粹搵接班
唔係講衝冠
2021 4/5 pick 有kuminga/green當然好
有6-9 pick 搵到個水準以上既側翼做輪替都夠好啦
睇吓係想win now 用埋curry二巔爭冠
定係未來咁諗

即係咁講 你有 curry kt wiggins green wiseman
選新人又應該係選側翼
難啲取代到wiggins/green
唯一可能係KT已成廢人
唔係冇乜時間練仔架喎
或者係唔要智者打五小 咁上年選智者咪on99
jalen suggs都唔會跌到 4/5pick比你
咁冇guard選既 真係分別不大
有jalen suggs揀就話有得諗
真係快手攞個新仔好過等2022 unprotected
木狼好似就快起飛咁
其實90%時間都Work,但由於今場波大家都想贏,
尤其見頂,先到反cup到
講真 場場都咁熱血 冠軍都拎到
話時話
今㦮勇打贏過雙湖拓塊爵陽
一場過 如果好運
真係有機
如果諗衝冠最好用嚟trade啦 新仔點成熟都要適應
所以先要講trade value
唔係嘅話6-10都拎到值得培養嘅新仔
同意唔想要2022unprotected 下年狼齊陣有機衝playoff
入到playoff同爵/腸打到七場嚇到佢地仆街就滿意了
Play in係一場定生死?
老老竇竇 trade都唔知trade咩位返嚟咁
要睇留唔留到KOJ 同 KT表現
如果both ok 應該係trade底/大前
同wiseman打包換myles turner都幾好
不過本身狼pick都係狼on99送既
本身唔係自己既野 要求冇咁高
Oubre 幾時復出頂mulder 個位
星又真係唔輪到勇諗
睇下換唔換到中鋒/playmaker
Turner係啱但唔覺溜馬有必要trade佢
原來今日Wiggins 有成74%命中
2分波仲有88%
拓之後場場硬仗
會唔會變左打拓唔打湖
有冇人知仲簽唔簽bell
睇翻今日最後嗰幾球三分 球球都係拉ayton出去對位 然後空位射
屌你當值尋日唔見你咁勁
不過算,係咪都要直接同熊分勝負
死啦,湖人養傷準備打勇了
除非熊輸晒兩場傾屎, 唔係都係最後一場分第八
其實傾屎未死晒,仲可以追刺
獨拓唔輸湖贏晒都冇用
更何況如果我係湖
主場fullteam 打8人輪換嘅勇完全唔洗驚
養下傷好過
所以又要做part time國王粉

Poole坐中間 wiggins oubre企後排邊邊位
張相幾時影㗎?
勇士親生仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞