[比軌責] 曼城金錢足球勝利暴發戶球迷吹水區218

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
我屌你拉埋個唔柒關事丁力黎講咋
想牙路出都係抱住睇一場少一場嘅心態去睇 而且佢又為鏝付出左咁多年啫 心噏都唔得?有冇話唔屌得先?

迷丁洗咪喺到盲反,丁力而家仲係顛峰緊,今季打到咁嘅表現仲要r大約,比人屌都正路啦 黑白文肥根早幾年打到成篤屎咁,又咪係比人屌到開花
戇鳩 能力不足炒飛機同專登chip射射失可以拉埋黎講
盲反咪認
講多句 丁力仲係top fit,踢d咁嘅表現,對唔對得住球會同球迷

呢到丁入波至少都會又讚又盛,試下係25仔入波 呢到又咪係照屌
琴晚阿古路控甩腳丁力射入咪又係比你哋屌爭食
丁力比人屌就得 阿古路chip射就唔屌得?
以前阿古路射失12碼佢會走出黎道歉咩
明顯係佢自己都覺得對唔住球迷同隊友啦
屌佢有咩問題呀咁佢chip射係抵屌
你地拉丁力黎講把撚?
話人迷丁迷上腦唔好話你哋反丁反上腦
完全唔撚關事既都拉埋黎講 戇鳩

丁力踢得差個個都屌 有咩所謂
但連想續約哩都追住黎屌
仲要拎住啲19 gossip黎屌
戇鳩鳩
冇人話唔屌得,係覺得心噏都唔得

你要問拉丁力黎講把撚,你唔去問迷丁點解不停提住丁力?
邊撚個講丁力先呀?阿古路chip射柒左都拉埋丁力黎講?痴鳩線
算啦有咩好嘈 個個球員都比人屌架啦
唔訓上排都比人場場屌架啦
Legend 做錯都係會比人屌架啦 謝4搞到無左英超咪又係比利迷怒屌 屌完一樣係心目中既永遠legend 算啦
我對無鋒陣有信心 成季最驚係獌
不嬲都屌 踢得唔好就屌
屌牙路=迷丁
佢屈晒啦
我柒左 原來有2個傻仔一開始拖丁落水,以為姫森sir講先
我係迷丁我唔怕認
但佢今季咁撚柒廢我都有屌
亦都無吹奏佢
甚至你話要賣佢去upgrade個更勁既都唔反對
平時拎啲dailymail mirror 料黎屌佢r肥約都算
屌你唔撚關事都拎黎講哩下先戇鳩
場場叫人斷腳乜乜乜一定輕過話人玩野啦
跟本雙重標準反丁反上腦
迷丁之路
好人好者點會迷丁
好似話想買白禮頓個nigga bissouma
黑文都有人迷啦
我玩膠
你真迷丁
我迷阿路10年 今次都照屌佢啦 錯就係錯
屌完佢 佢都係我偶像
一季入廿幾三十球得你地班友仔先反
琴晚邊個反丁嘅有出黎屌佢呀

一輸波你就不停問屌丁未,又話呢到一輸就屌丁,你咩心態自己最撚清楚啦 盲反丁個班上撚左水屌丁琴晚廢未

你迷丁唔撚認都算 唔撚洗喺到冷嘲熱諷啦下話
吓我清楚喎
你地唔係下下一射失就斷腳乜乜乜我都唔出聲啦
而家話佢玩野咋喎
仲有你樓上先話撚完丁力爭食搞到牙路唔入十二碼
笑你地盲反反上腦又唔撚得?
On9 明明你講既所有野都唔關我事 我淨係笑佢柒 頂多咪上年我真係唔覺有人屌佢特登玩野 引用我個回覆好似屌緊我咁做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞