[比軌責] 曼城金錢足球勝利暴發戶球迷吹水區218

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
我 #213 咪認撚左柒 以為第8版個到係你挑機先 睇唔到前面有人拉丁落去

柒我就認撚左,咁我點撚樣盲反丁呀?
你喜歡你咪繼續揸住呢點講但你解釋唔到我點撚樣盲反丁同你上個post成個怨婦咁引戰為乜
佢咁後生你長期擺佢打後備對佢CAREER都唔好
但打正選佢又未夠班 不如靚價賣左佢對大家都好
佢可以去其他聯賽多d出場機會進步得分分鐘仲快
我真心覺得咁樣係最好
咁你咪自己load返有冇講過咩斷腳有價好賣呢D囉
我冇咁好記性記邊個講
你對號入座咗我當你認
維拉個馬天尼斯勁到

又要靠人哋輸波先捧盃
冇睇到你213句野
當能費格遜隊獌狗都係咁
好多時靠人地自爆同埋自己柒住贏拎冠軍
阿狗賣左馬天尼斯要蘭奴
而家係咪好撚後悔
因為佢廢所以屌鳩佢 咁樣叫盲反?你重度?

你覆緊我呀迷丁姫森akua哥 點樣對號入座呀

你答到喺到引戰為乜未定還是你比牙古路上身玩膠
前題係夏天有錢買人 假設夏天有2億
假設唐氏1億 又話買Rice 又話買比寧咸 又話乜鬼左閘 隨時無哂錢
除非耶狗賣到50m 可以汁番件唔錯既後生仔前鋒
屌你啦
丁力一柒就反丁又贏乜乜乜咁出來認叻就得
我係到玩膠問輸波關唔關丁力事就引戰
佢地笠能左 之前除左高山之外成班都tip psg
話咩無底氣 而家聲都唔聲
禾指迷丁迷耶果班
ff咁多
留名睇簽幻幻
如果哥狗真係下年升滴蠟打sub
咁買多個勁中鋒就夠用
耶狗照計賣到60m
事實丁力真係柒下柒下

咁我柒多轉
哥狗點敢博 科都係用3年慢慢變正選
耶狗我諗得巴同psg想買 其他真係諗唔到
迷耶而家轉口風話前鋒唔一定要係用黎入波
仲要做好多協防串聯etc
但點解唔買個入到波又有作用既前鋒
市場上又唔係無選擇
科講咗咁耐都要今年先上位
上季頭都係垃圾波先出
滴蠟應該難
之前祖記想買
最尾唔知無錢定係曼城無賣
佢去借莫拉達
哥狗自己話下年升滴蠟 唔知係氹佢留隊定點
因為皇馬有傳過簽滴蠟
如果你覺得叫佢斷腳死全家有價好賣呢D=普通話佢廢咁我都冇計架喎
所以都係專心睇耶吧啦 反而哥狗似想賣丁 然後耶打左 跟手買前鋒多
如果真係賣丁一定要upgrade左右翼
你搵耶黎打唔會好過丁幾多 丁起碼賣到90m
丁力加錢換傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞