[比軌責] 曼城金錢足球勝利暴發戶球迷吹水區218

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
早排唔係話馬體會想100m買咩
Sancho幫多仔追返前四 今晚係咪到diaz
我都唔只講左一次 攞丁力黎比係on9 屌牙路根本唔係問題 個重點都唔係屌唔屌得 我一早話左佢係射得柒黎搞笑 係佢都走我自己唔會屌咁解

只係覺得你地一直強調佢係特登玩野過左 點解chip射一定係玩野?世界盃夠有人chip射 唔通佢又係特登玩野咩

佢出文係因為身有屎態度唔啱定覺得攞杯關鍵位射得太柒冇人知

出面公海好多人夠覺得chip射冇問題 對面撲唔撲呢d咪又係5050 一係型一係柒架啦 結果黎睇呢個係好差既決定但你唔會係咁一口咬定佢嬲鳩玩野先
求求不要再貼疑似阿夸處女畢業的影片
我從阿夸剛出道的時候就開始追
每當我被生活壓得喘不過氣來的時候
只要聽到阿夸可愛的笑聲
就能找回活下去的希望
昨天看到了那段影片
雖然我知道影片裏是阿夸的可能性很少 畢竟有那麽多人自拍性愛影片然後po到網上 難免會有相似的存在
但是那個聲音真的太像了 我一聼到就能反應過來
感覺世界開始逐漸崩塌
求求不要再討論這件事了
再這樣下去我連唯一支持自己活下去的理由都沒有了
佢又搞乜咁多dislike
決賽去溫布萊
呀路講左話自己係玩嘢chip波?
定係啲人腦補佢玩嘢chip波?
丁除咗埋門,其實前場逼波,入攝,走位個啲已經好好,仲要加埋英人身份。
之前個兩季咁sharp(雖然歐聯都係柒咗幾次),今次唔掂都唔洗即刻清咗佢掛。
倫敦算唔算車仔主場
上場足總四強先係Wembley豬俾轟,係咪不利我哋
準備俾車仔三殺
我睇sky sport應該未confirm
尋晚先話傾
最快星期二有結果
去奧脫福啦
貪佢地草皮夠靚?
佢自己認既我唔會咁講啦

淨係同全世界道歉 話呢球處理得好差
牙路呢隻貪錢狗都有今日
係奧脫福踢歐聯不知幾爽
喺死敵主場捧豆,爽呀!
鄰居咁強勢
萬一我哋輸咗個英超點算
我會投Foden
已投福登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞