[比軌責] 曼城金錢足球勝利暴發戶球迷吹水區218

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
好掛住隊長
可能入到更衣室比球隊杯

咁都有得入丁力數
不如叫佢控好D/唔好控
吉清,我屌你
搵埋黎講就on9架啦,但認真我完全唔覺得佢為我地付出咁多會專登玩野

雖然呢場贏到即刻贏加士氣大增,但其實未去到輸,佢歐聯咁射就會屌佢姐

咁射既例子夠好多 一係入一係唔入架啦 射中間唔覺得就係唔緊張 咁講牙路會唔會太harsh
大家咁激動做咩
又未輸決賽
今場個陣仲要係3中堅一中場
左閘仲要係我 輸都正常
呢幾個星期繼續搶口死車狗
驚佢死車口有牙咩
冇 其實佢柒我笑得好大聲 係覺得話佢特登玩野過左
你終於知我廢
大家咁激動做咩
又未輸決賽
今場個陣仲要係3中堅一中場
左閘仲要係我 輸都正常
呢幾個星期繼續搶口死車狗
驚佢死車口有牙咩
你終於知

屌你老味打錯字
明顯係想恥笑死車狗但柒左
同埋啲人屌洛水
個閪陣得佢一個中場冇人幫波
根本遲早出事
係無估到一傳失就失一粒姐
我知你廢好耐
不過我佩服社曹
佢個三中堅陣可以成日引到對家都轉陣三中堅
皇馬就係兩回合都轉打三中堅先柒住出局
死哥狗唔好決賽玩野阿
你哋屌丁力黑文耶狗果陣有冇幫佢地講好說話
呢場本身好大機會係牙路最後一場 呢度都有笑佢柒 但我覺得作為傳奇都走仲屌黎冇咩意思 反而覺得可惜

丁力黑文耶狗呢堆廢得係好明顯 黃金機會唔入 死扭爛扭 比人任爆 相反十二碼冇咩好講

同埋重點都係專登玩野呢度 可能你覺得我上心啦 但係上面堆友廢極都係屌鳩佢廢 丁力上年歐聯炒飛機都冇人講佢玩野 仲要牙路最後幾場都要出黎道歉都幾心up
我講緊佢拉埋丁力黎講姐
一個係能力不足 一個係專登玩野
搵埋黎講就on9架啦,但認真我完全唔覺得佢為我地付出咁多會專登玩野

雖然呢場贏到即刻贏加士氣大增,但其實未去到輸,佢歐聯咁射就會屌佢姐

咁射既例子夠好多 一係入一係唔入架啦 射中間唔覺得就係唔緊張 咁講牙路會唔會太harsh
你哋屌丁力黑文耶狗果陣有冇幫佢地講好說話
呢場本身好大機會係牙路最後一場 呢度都有笑佢柒 但我覺得作為傳奇都走仲屌黎冇咩意思 反而覺得可惜

丁力黑文耶狗呢堆廢得係好明顯 黃金機會唔入 死扭爛扭 比人任爆 相反十二碼冇咩好講

同埋重點都係專登玩野呢度 可能你覺得我上心啦 但係上面堆友廢極都係屌鳩佢廢 丁力上年歐聯炒飛機都冇人講佢玩野 仲要牙路最後幾場都要出黎道歉都幾心up

不如直接D牙路唔屌得
千錯萬錯都係黑文丁力錯算啦
成班撚樣雙重標準到
講真我實冇講過 都冇留意有人講先打到上面段野啦 真係好多人話佢地玩野我又冇屌既咁咪算
冇話唔屌得喎 但唔需要道歉啦
係驚個勢輸左啦 足總聯賽兩戰兩敗 隨時人地嬴完足總直落殺埋個歐聯
車條中場搶到我地傻
其實佢做錯左 然後佢出黎道歉 你理得其他人
我諗大部份球迷都會接受 件事咪完
有能力正正經經射兩邊
或者你想射中間可以正常ban埋去
咁佢揀左chip射 唔係專登係咩?

正常射唔入咪比人笑下佢國技
佢平時都射失咁多12碼 有撚人屌佢玩野?

不嬲chip入就英雄
唔入就預左比人屌唔專重對手同隊友

更何況佢自己爭一球就平朗尼紀錄
但佢都照樣走去chip射
咁球迷覺得佢唔重視而屌有問題?

如果佢覺得無錯佢大可以唔出黎道歉
而家有輿論叫佢出黎道歉咩?
就係佢自己都覺得自己玩柒左
所以先出黎向隊友同球迷道歉

唔入咪比人屌 有咩問題?
定覺得chip射唔係佢專登做?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞