[比軌責] 曼城金錢足球勝利暴發戶球迷吹水區218

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
熱狗做大佬可以隨便屌人
丁力換kane
洛迪換下撚
耶狗換sancho
mendy換葡超文迪
美國龍換當拿奴馬
下季陣容
Son Kane Messi
KDB Rice Foden
Zinchenko Dias Stones Cancelo
Ederson

Torres Haaland Mahrez
Gundogan Fernandinho Bernado
Zinchenko Ake Laporte Walker
Ederson
丁力換kane咁蝕
咁佢哋貼錢
辛真高踢哂唔掂
用mendy換theo或者lodi
最多唔洗佢地貼錢 做善事
This is our city la
theo球商麻麻,一昧死衝爛衝
屌你老母死鏝狗
唔緊要啦 黑文都頂左4季 有咩未睇過
黑文最後一腳出波,成日去左底線

嘥晒
我始終覺得FA cup輸比車仔1:0好唔抵 明明今季有機挑戰四冠
一陣輸撚左歐聯又話點解為左飛機盃搞到咁
邊個估到psg咁撚柒閪鳩廢
分分鐘青年軍都贏到psg
同埋點都會輸啦 呢球係輸steffen
足總杯一路都係佢打,唔會無啦啦換ederson
我成日凝住係因為黑文一定要靠邊令丁力要入中間當攻中/輔鋒用 搞到成個進攻套路無哂而入唔倒車仔波 就算要比後備打fa cup 又可唔可以將丁力同廢托個位交換? 等丁力打番右翼靠邊 廢托靠中當輔鋒入球能力又會強啲
不嬲都覺得丁力打右邊勁過打左邊好多
你知我知單眼佬都知
所以其實我覺得丁力同廢托都未必要賣 佢地今年踢得差我覺得有好大責任關哥狗錯配咗佢哋位置 丁力有速度靠右邊插入落底出波仲係有威脅 廢托有射術有背身打中間入球能力又強 戰術得宜就可以升倒佢哋狀態
一向都覺得得耶要賣
最應該賣根本係黑文 哥狗戰術完全唔使對閘拉邊 反而係要佢哋進攻果陣入中間做組織 依家每次一出佢就要成套戰術就哂佢 加廢埋丁力打邊武功 佢就算靠邊出波又唔Q係靚 防守又比人話爆就爆 大家都見倒佢長傷冇出果兩年都分別100分同98分拎哂英超冠軍 上年同今年上半季長期出佢就成個進攻套路變哂完全冇form
我真係覺得免費都可以放佢 就算佢狀態好每次出佢都要成隊波轉套垃圾戰術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞