用緊air tag,但整唔見air tag

197 回覆
986 Like 16 Dislike
因為airtag功能唔係for防盜,所以件物件掛咗airtag就唔會俾人偷
前者係物件本身功能,後者係現實生活中會發生嘅事
原來物件功能會限制到現實生活中會發生嘅事

以後你有掛住airtag嘅物件唔見咗又搵唔到=用家弱智
因為有掛airtag嘅物件一定唔會俾有心人偷走/拆走/dum走,一定跌返喺原地,點解?因為airtag功能唔係for防盜呀笑死我 goodest logic
呢舊野根本智障
玩返以前beacon + gps去log低返最尾location
仲話如果附近其他有iPhone會幫手push返個location update
屌 咪間接食我data
2人係講緊你地柒咗又唔認呀
計正負皮咪仲好笑,18人係咪多過133人?到底多人係邊???
你個弱智真係goodest logic
Spin得好柒
你真係弱智唔係扮

最後我係咪要加翻個goodest logic 啊 支那仔
佢中國人唔知有無讀過書 係咁上下
我講緊airtag有可能俾人偷,你同我解釋airtag冇防盜功能做乜鳩?

所以到底你係咪認同佢「因為airtag唔防盜,所以現實生活中就唔會發生盜竊」??
airtag 都話會俾人偷
$200 都偷 仲要俾人track 到location 唔值錢 應該得你先諗得出呢啲嘢 用呢個idea 黎駁人地

定係你真係窮到覺得$200 都好多
佢都話漏咗喺車仔麵店 send 埋location
你仲堅持話俾人偷

學你話齋 goodest logic
偷講緊airtag連埋佢掛上嘅物件呀
airtag可能已經俾佢拆咗dum落後樓梯垃圾桶啦
咁個airtag 咪仲係個到 可以搵得翻
何來搵唔到 成個討論都係在於搵唔搵到個airtag 你又spin 佢物件個到
何況事主都話得個鎖匙扣

你諗下你講乜先打出黎啦
笑死,件嘢跌咗就一定留喺原地??
人地返去搵唔到咪即係唔喺原地囉
仲要ibeacon嘅大圈圈,你以為嗰個UI就係UWB咩
佢都講到明係條街道附近
圖又你睇唔明,字你又睇唔明

啱啱出嘅新產品,仲要掛住apple logo,廢中廢老見跌咗喺地上,佢就執走咗有幾出奇??
又或者啲清潔嘅以為係垃圾dum入垃圾桶又得
唔同airtag 有腳可以自己行
你又知佢搵過
垃圾桶咪一樣搵到 你真係駁得好7
話俾阿伯執咗都有
仲要ibeacon嘅大圈圈,你以為嗰個UI就係UWB咩
你先係唔撚識用嗰個傻閪呀
佢都講到明係喺條街道嘅附近,而唔再係喺車仔麵鋪呀
圖又你睇唔明,字你又睇唔明

我quote埋俾你啦文盲

你咪文盲嗰個

2條街隔間店咋傻西
所以你係咪ibeacon個圈圈範圍內嘅所有垃圾桶都搵一轉?
自己數下嗰個圈圈內有幾多層樓啦,係咪逐層大堂同後樓梯嘅垃圾桶都開嚟睇?就為咗200蚊嘢睇幾十個垃圾桶?你真係窮酸到
假膠黎,要喺身邊現會有圖中嘅「在你身邊」
ibeacon係藍圈範圍呀,自己check下幾多層樓啦傻閪
原來airtag曉飛
apple 真係勁
痴起架電單車到當gps得唔得
比人拎左收埋左,佢點搵
上面已經講咗,你要人loop幾多次?

是旦一件住附近嘅廢中廢老喺地下執走咗擺喺自己屋企,或者發現冇用dum喺大堂/後樓梯垃圾桶

airtag飛你老母咩,你弱智真係唔使扮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞